Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak przestawić czas w dziecku?

Jak przestawić czas w dziecku?

Polecane posty

Zmieniłam w komórce, na zegarkach, w komputerze zrobiło się automatycznie, ale nie wiem jak przestawić w dziecku. Próbuje od 2 dni i nadal działa według czasu letniego z opcją budzika nastawioną na 5 rano. Alarm wyłącza się co prawda śniadaniem i zmianą pieluchy, ale brak opcji drzemka w tym modelu więc chcąc nie chcąc trzeba wstać. Moze ktoś ma instrukcje i wie jak przestawić czas na zimowy u takiego 1,5 roczniaka?

Moja też 1,5 roku i wszystko u niej o godzinę nie w tą stronę. :-/ I niby położyłam ją spać później, posiłki też poprzestawiałam a ona nadal wstaje za wcześnie. Pewnie potrzeba więcej czasu.

Gość No to może...
też czekam na rady :-), wczoraj w dzień szło pięknie, kąpiel i spanie idalnie przesunięte o godzinę a on i tak wstał o 4:50, mimo że zawsze budzi się o 5:50.

Tomuś? Nie, Tomuś zdecydowanie nieplanowany, ale pomyślimy moze za rok albo dwa ;)

Gość kusia ilusia
wieczorem przetrzymać go godzinę dłużej - wybawić na maksa.

Wieczorem to szaleje do 22 i muszę wykonywać gimnastę żeby zagonić dziecię do łóżka, a potem czytam bajki przez godzinę zanim zaśnie. Drzemkę dzienną też ma już zredukowaną do godziny dziennie i z tego nie zrezygnuje. Ja nie zrezygnuje bo to piękna chwila w ciągu dnia ;).

Gość hyhy
Mojej 6 cio miesięcznej córce też się nie przestawiło:/

Gość jhgjhg
chyba trzeba wiecej czasu. ja mam ten sam problem. mimo ze wieczorem trzymam dluzej to i tak wstaja o godzine wczesniej

Gość no nieeeee
i ja mam ten problem. Jestem dziś nieprzytomna! Wczoraj działaliśmy wg aktualnego czasu, a dziś po staremu...

Gość hyhy
Moja wstała o 6 O_O..a myślałam że dzięki zmianie czasu pośpię sobie:P kurcze ale mam nadzieję że jej się to unormuje. W ogóle zmienianie czasu to dla mnie bezsens..