Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówa Majkaa

Kurdeee, iśc do szkoły czy nie?

Polecane posty

Gość metalówa Majkaa

W piątek wychowawczyni złapała mnie jak paliłam w kiblu i zwyzywała od śmierdzieli i powiedziałą że mam sie bać na nastepnej lekci wychowawczej, dzis jest tak lekcja, iśc czy nie?

Gość studentka015
Metalówa? Phi! Dobre sobie :D i boi się wychowawczyni. Ludzie, świat schodzi na psy, metalooffy boją się szkoły. Wstyd i hańba dla metali.

Gość Adelajjjda56
ej idz! wez byc na lekcji,ale ja olej totalnie. metalowa:D hehe dobrze gustujesz;)

Gość wiesioPiesio
co dokładnie słuchasz?

Gość sfwfrferf
eeee to tylko wychowawczyni,..i co ci powie??? twoje zdrowie..i tylko ty zdecydujesz co chcesz zrobic, palic dalej czy nie , ale zeby bac sie wychowawczyni?????

Gość metalówa Majkaa
o, jakie chojraki, kurde wy to pewnie waliłyście wychowawczynie krzesłem po ryju nie to co ja :P czego słucham? ostatnio głównie Tankard i Sodom, oprócz tego Slayer, Frontside, Kat, Acid Drinkers, Municipal Waste, Virgin Snatch... dużo by wymieniac, ale głupie thrashu, lubie takie krzyczenie ;)

Gość lajdislejdisfgfgf
ja nie chodziłam do szkoły i teraz bardzo żałuje :p i nadrabiam stracony przez metalowanie czas

Gość metalówa Majkaa
no ja też w sumie rzadko sie tam pojawiam, ale jak to nie chodziłaś, rzuciłas szkołe? :P