Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzialenna001

być z nim czy nie?

Polecane posty

Gość madzialenna001

Chodzi o to, że kocham mojego faceta, ale czuje, że nie bede z nim nigdy w pełni szczęśliwa. Zawsze mówię mu to co mi przeszkadza w jego zachowaniu, to że potrzebuje więcej czułości, że nie lubie gdy pije tak duzo piwa. Częściowo nie rozumiem też jego poglądów na świat. Dodam że jest ode mnie troche starszy. Ma 26 lat. Uważam, że jest nieodpowiedzialny. Ledwo starcza mu kasy do konca miesiaca, bo glownie na imprezy wszystko idzie... Nie ma prawa jazdy nawet. Część z was pomysli ze jestem materialistką, ale chodzi o to ze chcialabym czuc sie bezpieczna (takze finansowo), gdy bedziemy po ślubie, przyjdzie dziecko itd. Zdaję sobie sprawe że pewnie nigdy sie nie zmieni i nie wiem co robić. Kierować się rozumem czy sercem... (sry za blędy)

Gość hjeflshg
pogadaj z nim.. po raz kolejny, i może powiedz czego oczekujesz i że nie spelnia Twoich oczekiwań.. że nie czujesz sie bezpiecznie itd.

Gość Ruda24
Jak wysoki i przystojny to z nim bądź bo szkoda takiego faceta zostawiać, a jak brzydki i niski to kopnij w dupę i niech spada.

Gość Getyn
Pijak. Nieodpowiedzialny. Rozrzutny. Imprezowicz. Bez prawka. Nie chce się zmienić. Ma jakieś zalety?

Gość madzialenna001
Wysoki Przystojny Nie łysieję.

Gość yiyoooo
Wiadomo, jak przystojniaczek to może sobie na więcej pozwolić...

Gość Getyn
Niewiele tego. Plusem jest wygląd. Minusem - charakter. Jak sądzisz, co ważniejsze?

Gość madzialenna001
^ tu wyzej podszyw. jest tego samego wsrostu, szczupły z twarzy przystojny. Zalety też ma ale nie wiem czy przez te jego wady nie skonczy sie to wszystko...

kurcze kocham go i nie wyobrazam sobie zebym miala tak poprostu z nim zerwac bo ogólnie jest miedzy nami ok, chociaż dość często kłucimy sie o takie pierdoły. Zazwyczaj mi cos nie pasuje ;(

Gość Getyn
Czyli ten podszyw nie odbiega wiele od rzeczywistości. :-)

Gość Getyn
Uważasz, że te jego wady to "pierdoły"?

Gość Getyn
Możesz: 1) Zostawić go. I cierpieć "raz, a dobrze". A później ułożyć sobie życie z kimś odpowiednim. 2)Trwać w tej znajomości i cierpieć przez długie lata. Twój wybór, twoje życie...

Gość jhjkll hopsa
Kolejna co myśli, że zmieni faceta.

Gość znajomaaaaaaa
'' kurcze kocham go i nie wyobrazam sobie zebym miala tak poprostu z nim zerwac bo ogólnie jest miedzy nami ok'' to kiego huja chcesz??!.....nastepna debilka juz mi sie rzygac wami chce ZROB COS Z TYM LUB PRZESTN JECZEC!!!!