Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srebrolombard

LOMBARD KRAKÓW

Polecane posty

Gość srebrolombard

czy ktos z was zna jakis lombard w krakowie najchetniej w podgorzu gdzie mozna zastawic srebrna bizuterie? orientujecie sie jak oni wogole dokonuja wyceny itd...????

Gość srebrolombard
nikt sie nie orientuje??

Gość srebrolombard
eheheheh żarty :)

Gość morelowy sok
na ul. Kalwaryjskiej masz lombard Łodzińskiego, resztę znajdziesz w necie

Gość srebrolombard
zmien lepiej temat forum jesli szukasz erotycznych rozrywek

Gość srebrolombard
"morelowy sok" dzięki za info

Gość Lombard-X
Witamy Gorąco zachęcamy do skorzystania z usług NASZEGO LOMBARDU. Nasz wyspecjalizowany personel od lat świadczy usługi w branży finansowej co czyni z nas ekspertów w wielu dziedzinach. Dzięki tej wiedzy i doświadczeniu w LOMBARD-X zastawisz praktycznie wszystko, każdy przedmiot, który przedstawia jakąś wartość. Procedura pożyczki w LOMBARDzie jest bardzo prosta: - przynosisz jakikolwiek wartościowy przedmiot - na miejscu jest on wyceniany (usługa darmowa) - dogadujemy się co do jego wartośći i wypłacamy nawet do 100% jego wartości, to takie proste ! (zaznaczamy jednak że o wartośći przedmiotu nie decyduje jego cena w Saturnie, tylko faktyczna cena jaką ktoś jest, lub byłby w stanie zapłacić za dany przedmiot) - od tego czasu masz 30 dni na decyzję, czy dany przedmiot (zastaw) chcesz odebrać czy nie, to Twoja decyzja, przecież nikt nie będzie zły ? - jeśli jednak zdecydujesz się go odebrać - sytuacja jest prosta - zwracasz nam pieniądze powiększone o kwotę, którą wcześniej ustaliliśmy(nasz zarobek) lub przedłużasz o kolejne 30 dni - wszystko czarno na białym koszt pożyczki ustalany jest indywidualnie i znasz go zanim cokolwiek podpiszesz ! U NAS NIE MA MAŁYCH DRUCZKÓW ! Nie weryfikujemy zatrudnienia Nie musisz czekać tygodnia czasu by spotkać się z odmową Nie interesują nas BIK BIG KRD i inne NAS INTERESUJE TYLKO KLIENT i pewien procent jego UŚMIECHU :) Zapraszamy: Lombard-X ul.Walerego Sławka 41 (okolice CH BONARKA) tel.660 19 19 29 www.lombardx.pl

Gość LOMBARD KALWARYJSKA 20 KRAKÓW
Witam zapraszam serdecznie do naszego lombardu na ul.kalwaryjska 20 mamy wieloletnie doświadczenie w branży pracowaliśmy przez lata w okolicznych lombardach i teraz pozwoliło nam to na otwarcie LOMBARDU który stara sie zrozumieć potrzeby klientów Zapraszam i Pozdrawiam

Gość mikusia90
Ja zastawiałam złoto w lombardzie w Krakowie (http://www.moneynow.pl/) Ceny mają uczciwe i można przedłużyć umowę. Mi zależało na szybkiej gotówce o musiałam zapłacić za mieszkanie na studia

Gość mikado74
Ten temat to nachalny spam reklamowy!

Gość gość
na Długiej jest KAPS2 http://www.kapssc.pl/ ostatnio tam zastawiałam pierścionek i wydaje mi się, że nie zaniżyli jego wartości

Gość Jelon
nie baw się w lombardy. Sam przeszedłem przez to i teraz postąpiłbym inaczej. To nie jest wcale tak proste rozwiązanie jak się wydaje. ;) Ja np wolę wziąć taką pożyczkę np: skarabeusz.biz.pl niż oddawać telefon pod zastaw. Telefonu mogę często już nie odzyskać. Nie ma co igrać. W sakarabeuszu bardzo dobre oferty i oprocentowanie- i można zaufać :)

Gość LOMBARD KALWARYJSKA 20 KRAKÓW
Zapraszamy do nas najlepsze kwoty pożyczek i mila obsługa Kalwaryjska 20 lombard 20 (biało czerwone logo

Gość gość
Ja polecam lombard na ul Dietla 97, mili ludzie zawsze czekają jeśli nie ma się wyznaczonej kwoty, chwilówki odradzam stanowczo

Gość gość
Lombard Kalwaryjska 20 Najlepsze ceny,najlepsze warunki. Ostrzegam przed innymi Lombardami szczególnie typu Ambergold.

Gość AdriannaCat
Ja chodzę tylko do zaufanego lombardu, bo łatwiej zarobić pieniądze, no i nie musisz zaciągać pożyczek, które spłaca się później latami. Osobiście polecam Lombard na Bemowie, bo to sprawdzona firma. Możesz poczytać więcej na http://lombardnabemowie.pl/