Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bodifanka

Fantazje erotyczne....

Polecane posty

Mi też się marzy kochać się z kobietą mając na nas dwojgu pończochy do pasa i gorsety:-)

Jedne ze zwyklejszych fantazji z niekończącej się listy. 1. Wstać wcześnie rano, zadbać o poranną toaletę, użyć przy tym mocnej pasty miętowej lub gumy i słodką i namiętną minetką budzić dziewczynę. Taką gorącą, rozespaną, naturalną z nieułożonymi włosami i malutkimi oczkami. Patrzeć jak się przy tym przeciąga. Mocniejszym, miętowym oddechem potęgować jej doznania. 2. Zostać pozostawionym bez wyboru i wykorzystanym przez grupę kobiet na różny sposób. Często lekko brutalny. 3. Podczas stosunku zostać podrapanym i lekko pogryzionym, w wargę najlepiej do krwi. 4. Być długo i namiętnie pieszczonym po szyi, karku i klatce piersiowej, zdecydowanie wolę to niż loda. 5. Zostać obdarowanym mokrym pocałunkiem ze strony dziewczyny takiej jak lubię. Temat rzeka, mogę długo pisać.

Gość Żyrosław
A ja chcę, żeby jakaś atrakcyjna dziewczyna zrobiła mi footjoba :)

Gość waszczi
Moja fantazja jest aby kobieta przebrana za nauczycielke udzielila mi lekcji i za kare kazala zrobic sooobie dluga minete a potem ostro zerznac :)

Gość waszczi
zapominamw3minuty Twoja fantazja jest bardzo podniecajaca mysl ze mozna zrobic z kobieta w takiej sytuacji wszystko doprowadza do szalu kutasa!

Dla mnie fetysz to masowanie kobiecych piersi, a fantazja to pończochy na mnie i kobiecie:-)

Gość Zocha 0000
struggle Pozycja nr 4, serio? Ja uwielbiam to robić... Ale czadowo :)

Gość hansklos
Chce dwie suczki....teraz.

Serio serio, uwielbiam. :) Ale nie wiem czy da się to łatwo realizować bo kobietom to nie sprawia fizycznej przyjemności, nie wiem też jak o takie coś poprosić. Zwykle to facet pieści w ten sposób kobietę. Jak widziałem u znajomych ślady malinki na szyjach to zazdrościłem strasznie :D

Gość Józefina 7896
Kurcze... Jak poprosić? Normalnie! Powiedz jej, że to sprawiłoby Ci przyjemność. Mnie np. sprawia i strasznie to lubię! :) A rzadko robię, bo mnie się wlaśnie wydawało, że facetów to nie kręci... Ale super ;-) Masz +

Gość Zocha 0000
Ja też uwielbiam to robić facetowi... I strasznie mnie to kręci :D U mnie też masz + kolego struggle ;) Masz nawet buziaka w czoło ;) :*

Gość Iskierka0842
Nie myślcię o mnie źle ale mnie marzy się sex z 5 facetami,chciałabym mieć wszystkie dziurki pozajmowane i ręce,pięścic tych mężczyzn i dawać im rozkosz,błagać o to by rżneli mnie do utraty tchu... Niestety to tylko marzenia:)

Gość hansklos
Czemu? Nie masz pięciu kolegów'

Gość wielb. pończoch 39
A ja marzę kochać się z atrakcyjną kobietką, która ma ogromną, twardą i sterczącą łechtaczkę, ogromne naturalne piersi, na sobie cienkie klasyczne pończoszki do paska i wysokie czarne szpilki.

Gość ciekawabardz
Trzech facetów w trzech dziurkach a reszta patrzy. Grupowo. Swingersi. Z nieznajomym, z zasłoniętymi oczami. Z szefem na jego biurku (inna sprawa nie mam szefa a szefową) Na ostro, z klapsami mocnymi, karanie, itp. ja całkiem zniewolona, uległa, poddana. Drapanie do krwi. W autobusie pełnym ludzi. Basen, winda, plaża, itp. Ostre rżnięcie z ochroniarzem. Na chwilę obecną nie pamiętam już ale jeszcze pewnie sporo sobie przypomnę...

Gość onsam
Ooo ciekawy temat piszcie panie piszcie

Gość onsam
Kurde taki fajny wątek sie nam marnuje

Gość travelmanyoung
Ja w sumie mam czesc podobna do Waszych drogie Panie, tylko z drugiej strony ;-). Zwlaszcza takie cos podobnego do tego co ciekawabardz napisala najpierw ostro, zniewolic dziewczyne(y), ale tak zeby byly dwie naraz dla mnie (ot takie samcze:-)). Potem zorganizowac kazdej z kilkoma facetami, tak aby poczula w 3 dziurkach naraz... Ale szkoda, ze Wy tylko marzycie, bo faceci zaraz chcieliby realizowac(zreszta to meskie dzialac :-) i dlatego zostawiam mojego emaila travelmanyoung@duno.pl)

Gość qwertyuiopas
Ciekawabarz, mam podbne fantazje, ja mam głównie też takie że to mnie zniewalają, karzą, klapsy dają, drapiemy się, ostro rżną, takie mnie kręci ostro... I obowiązkowo pieprzenie też do ucha bo jestem słuchowcem- że mnie zaraz przerżnie i jak to zrobi. I faceci w mundurach, dobrze zbudowani, duzi ;) Np w formie przesłuchania na policji, z kajdankami, może więzienie jakieś... Za to rzadko fantazjuję że to ja dominuję, też może to mnie czasem podkręcić, ale tak jak mówię- nie ma siły żebym nie była nakręcona jak sobie wyobrażę siebie taką biedną istotkę gotową na każdy rozkaz a nade mną pan i władca (ew. w liczbie mnogiej) który cedzi "Niegrzeczna dziewczynka, będzie kara, będzie bolało" a ja tylko w myślach jedno "Zerżnij mnie teraz" A no bym zapomniała jeszcze o takim facecie z mojej okolicy, kierownicze stanowisko, żonaty dzieciaty starszy dużo ale niesamowicie sexy, i taką mam często fantazję że przychodzę ubiegać się o pracę, on mnie bierze na swoim dużym biurku, swoim fotelu, kanapie, dociska do ściany i ogólnie po całym gabinecie, oczywiście ON dominuje. Ja pracę dostaję oczywiście i potem obowiązki spełniam zawsze sumiennie :D (Potem się widzimy gdzieś na mieście mi się sama gęba śmieje zawsze on się uśmiecha eh gdyby wiedział co wyprawia w mojej głowie :P) UUU, rozpisaaałam się...

Gość hanussssssss
Dokladnie tak, seks ostry, "brudny", nieprzyzwoity, wręcz zwierzęcy. Nie jestem typem dziopy dla której ma być miło, romantycznie, patrzymy sobie w oczy, słodko-pierdząco, bla bla bla, sami wiecie ;)

Gość onsam
Gdzie jestescie poszliscie spac ;/:(

Gość wgorrre
A jakie jest wasze zdanie- fantazje raczej po to by je realizować czy wręcz przeciwnie- żeby były tylko fantazjami ;)?

Gość nasty trixy
Ja bym chciała z takim nieśmialym gostkiem ,który właściwie improwizuje jak dotykać kobietę.

Gość ciociaklekocia
No właśnie, wprowadzać nieśmiałego nowicjusza w to wszystko, to jest to!

Gość Rympalek
Pozazdroszcze tym ktorych babki fantazje przenosza do luzka i maja ostre bzykanko ja zawsze chcialem zeby moja zona wrocila do domu i z partyzanta dosiadla mnie i niepozwolila nawet slowa pisnac robic to na jezdzca tak zeby wszyscy slyszeli

Gość ss.....
A ja mam taka fantazje: Poznali się przez portal ogłoszeniowy, wymienili kilkoma wiadomościami, każde wiedziało, czego się spodziewać gdyż wcześniej widzieli swe ciała na zdjęciach. On zabiegany z drugiego końca polski zaplanował ten wieczór, aby się poznali, jak pisała mu wcześniej szukała fantazji, odrobiny perwersji. Wiedział Jak każda kobieta na pewno lubi w domowym zaciszu, zabawy z sex gagatami, ale czy robiła to kiedyś przy kimś. Pełna niepewności pisała, że nie chciałaby zaczynać od ostrego sexu, który zazwyczaj kończy się po 5min, więc zabrał ją do hotelowego pokoju, gdy weszli do środka zobaczyła krzesło, do którego był przyklejony sporych rozmiarów gumowy penis. Spojrzała mu prosto w oczy i zapytała: Mam ci zaufać?. TAK odpowiedział szeptem zasłaniając jej oczy czarną maseczką z czerwoną koronką. Jeżeli nie powiesz, że chcesz, nie będziemy się kochali, ale pozwól się pieścić i rozbudzić rozkosz Delikatnie całował jej kark i ściskał piersi.. Miała na sobie zwiewną sukienkę, pod którą włożył dłoń, całował jej smukłą szyję, i powoli rozbierał, ona na oślep zdejmowała z niego poszczególne części ubrania, różową koszulę i spodnie, które powstrzymywały jego przyrodzenie przed eksplozją, gdy była całkiem naga, jej piersi były twarde od podniecenia, a wcześniej wilgotna i wypieszczona słodycz między nogami pulsowała wraz z biodrami. Wtedy wziął ja z rękę i poprowadził do tajemniczego krzesła, usiadł na nim pierwszy tak by gumowy penis sterczał mu między nogami tuż obok jego twardego stojącego przyrodzenia. Prowadząc delikatnie i ostrożnie posadził ją sobie na kolana tak, aby gumowy kolega powoli i soczyście wszedł w nią.. Wtedy powiedział to wyższy stopień pettingu,, bezpieczny potem ssał całował i pieścić jej ciało, muskał kark i ściskał biodra całował szyję,,,,, Ona w tempie odpowiednim dla samej siebie unosiła się na gumowym penisie,, całując się pulsowali,,, trwało to tak długo ze wiedział gdyby to był normalny sex już było by po wszystkim tak go podniecała,,,, ale ona wilgotniała z minuty na minutę,,,, wpadając w rytm nie do zatrzymania,,, ujeżdżał gumowego przyjaciela,,,, gdy czuła że tryśnie chwyciła go za jego sterczącego penisa i mocnymi ruchami ręki w chwili gdy sama puściła soki rozkoszy,,, spełniła go że trysną w górę,,, jeszcze Kilka chwila zwalniała łapiąc głębokie oddech potem zeszła z jego kolan i opadła na łóżko, Powiedział jej wtedy, że nie zawsze rozkosz to tylko zwykły sex, ..

Gość bodifanka
dawno mnie nie było!no,no ciekawe fantazje !!!!

Gość toprawda
Czyli to jednak prawda że w każdej kobiecie siedzi dziwka...