Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bodifanka

Fantazje erotyczne....

Polecane posty

Gość pończoszek
stringi i pończoszki mam teraz na sobie a ty jak jesteś teraz ubrana

Gość WoHoo
Kocham was kobietki:*:*:*:

Gość WoHoo
Dorcia nie rozpalaj!

Gość pończoszek
sory ale troszkę się mylisz

Gość pończoszek
dlaczego nie masz na sobie pońchoszek

Gość pończoszek
a jakie lubisz nosic bo ja czarne samonośne super się w nich czuję szkoda ze nie mogę w nich codzić jawnie na legalu

Gość doru
witamy, a może jest jakas parka zainteresowana wymiana fotek, pogladow, fantazji?? jak tak to zapraszamy wedwoje2012@gmail.com

Gość pończoszek
nie wiem jak kupić sobie sexi bieliznę np pas lub gorset

Gość lemon85
Kobiety wierne nie sa piekne, piekne nie sa wierne. :)

mam na sobie pończoszki, stringi czarne z przodu przeźroczyste, koszulka na ramiączkach z czarnej przejrzystej koronki

Gość pończoszek
julitka musisz wyglądać sexi

Gość pończoszek
extra strona dziękuje mój mały już się podnosi kocham bielizne tak sexi

Gość mxman
Julitko chętnie bym cię w tym stroju ujżał. Tak to opisujesz ze aż mi pała stanęła i będę musiał sobie zwalić. Najlepiej bym cię zerżnoł jak wolisz na zwierza czy delikatnie i suptelnie.

Gość kakkkkakakk
zerżnoł byś ją suptelnie po ujżeniu ?

Gość Alex_555
A ja mam taką fantazję, że ja i jeszcze jeden facet bzykamy razem moją żonę :) albo on bzyka a ja się przyglądam temu.

Gość zafascynnnowany
alex chetnie bym to zrobil z wami moj email 87sol@web.de.

Gość zafascynnnowany
moja zone podniecaja inni faceci ale ona od nich nic nie chce, jak chca cos wiecej to to ich zwyzywa i staje sie agresywna. u nas w sypialni jest fajnie tylko ona nie zawsze ma ochote i dlatego wpadlem na taki pomysl zeby tak jakos bardziej ja zaciekawic i zabrac ja na dyskoteke dla homosexualnych i tam sie pobawic w towarzystwie przystojnych gejow powiedzial bym im ze to moja siostra, wydaje mi sie ze ona o tym fantazjuje i ja to podnieca jak sie na mnie inni faceci napalaja, nie jestem gejem i nie podniecaja mnie inni faceci, ale toleruje ich jako kolegow. jak wy byscie na to zareagowaly jak by wasz facet zaprosil was na gay party i dal sie dotykac gejom w tancu, wiedzac ze nie jest gejem i tak naprawde pociagaja go panienki? czy podniecalo by was to?

Gość zafascynnnowany
mnie osobiscie to podnieca jak moja zona tanczy z swoimi kolezankami, bardzo mnie to podnieca, fantazjuje o tym zeby pewnego razu zaprosila kolezanke do domu na taki wspolny wieczorek. popijaly by sobie winko, sluchaly fajnej muzyki i smialy by sie i erotycznie ze soba tanczyly, zaczely by sie namietnie calowac, ja bym sie dolonczyl i je rzrozebral i zaczol calowac po nogach, glaskajac je i delikatnie masujac posladki, zucil bym je na kanape, one by sobie nie przerywaly, a ja bym zaczol od tej ktora by byla na wiezchu, calowal bym ja po pleckach i twardym jezdil w okolo jej lechtaczki a drogiej delikatnie paluszkami.....mmmmhhhmmm....

Gość allabalama
A nie boisz się, że na takim gejowskim party kilku gejów złapie cię kącie, przytrzymają a potem będą kolejno ruchać w dupala aż ci kiszka stolcowa wyjdzie na zewnątrz..?

Gość zafascynnnowany
od 14 roku zycia mieszkam w ni emczech, i uwazam ze tu nie ma sie czego bac, mam nawet znajomego geja i jest wpozadku, jesli nie wyraze na nic zgody to zaden mi nic nie zrobi, to tak jak bys powiedzial dziewczynie nie idz na dyskoteke bo cie tam wszysty zgwalca.

Gość bodifanka
suuuper fantazjujecie!!!!kontynuujcie kochani

Gość owłosiona_Ania
Ja przede wszystkim fantazjuję o seksie z kobietami,głównie starszymi ode mnie, nawet nieznajomymi.

Ja mam fantazję, lubię ostry sex, podnieca mnie nieświadomość, zaskoczenie, nie chciałabym znać dobrze partnera, na tyle żeby mieć pewność, że nie jest seryjnym zabójcą ;) wchodzę, on zawiązuje mi oczy, przywiązuje mnie do stołu, jak na stole operacyjnym, duże światło, ja związana, powoli robi ze mną co tylko chce, jest stanowczy, nie pyta, bawi się mną, z różnymi zabawkami, waginalnie i analnie, na końcu dochodzi do samego stosunku, na stole gdzie możliwa jest głeboka, czasem bolesna, mocna penetracja... właśnie to mnie podnieca, tak że,...!!! Nigdy nikomu nie mówiłam... jestem zboczona? przyznam ze nie mialam wielu partnerow a nigdy przyapdkowego...

Gość kamyyylekk
A mi .. hmm.. No cóz.. Lubie ostry seks, bardzo mnie to kręci ale fantazjuje bardzo często o tym ze to ktoś inny ze tak to okreslę "posuwa" ostro moją małzonkę.. Zapewne pozostanie to w strefie fantazji jednak często wyobrazam sobie jak ktoś ostro uprawia z nią seks.. Lub też lepiej.. Trójkąt 2m plus ona.. Ja plus ktos z jej znajomych , we dwójkę, na zmiane..