Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesknie bardzo

Czy powrot do Polski ma sens? kto wrocil i jest szczesliwy?

Polecane posty

Gość tesknie bardzo

Jestem w Londynie juz ponad 5 lat. ja i corka. jest nam tu dobrze,ale bardzo chcialabym wrocic do Polski. do jakiego miasta byloby najlepiej tak aby znalezc dobra prace i sie utrzymac. jak jest z praca? ile mozna zarobic? nie mam niewiadomo jakich kwalifikacji, ale koncze studia, corka ma 4 lata. czy ktos z Was wrocil i ma prace, stac go na normalne zycie i jest szczesliwy?

Gość tesknie bardzo
mam, ale chce to rozpatrywac jako powrot moj i corki.

Gość dziaddek
najlepiej wrocic jak juz bedziesz miec emeryture

Gość z praca jest zle, zalezy jaki
masz zawod. Musisz przede wszytkim miec mieszkanie. ja wrocilam po 4 latach ( tzn nie wrocila, tylko po prostu wyjechalismy na kilka lat z z aiarem powrotu, maz pracowal tam i tu w tym samym zawodzie , na tym samym stanowisku, tu i tam bylo nam dobrze. Tam mielismy wiecej kasy i luksusu, tu nam kasy wystarcza a mamy rodzine, przyjaciol ( choc tam tez byli), dom, ktory lubimy i ulubione miejsca.Ale to nie jest najczestsza sytucja.

Gość tesknie bardzo
nie mam mieszkania, moge mieszkac u rodzicow,ale to malutkie miasteczko, wiec do pracy musialabym dojezdzac. studia-kierunek ekonomia-jak wiekszosc ;) ile mozna zarobic na stanowisku biurowym w wiekszym miescie ?

Gość tesknie bardzo
pytam tutaj, dlatego bo nikt nie uwaza,ze jest to dobry pomysl