Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabjee1992

Czy jestem w ciąży? Przypadek w dni płodne!

Polecane posty

Gość gabjee1992

Witam wszystkich, mam 21 lat, wraz z moim chłopakiem mieliśmy 2 tyg. temu pewien przypadek, kiedy po już dwóch odbytych stosunkach ( mój męzczyzna nie umył po kazdym razie członka ) - był to raz po razie, z 30 minutową przerwą pomiędzy stosunkami i w pewnym momencie, po jakiś 2-3 minutach spostrzegliśmy, że prezerwatywa została głęboko we mnie. teraz pytanie : teoretycznie dziś powinnam była dostać okres, miałam wszelkie objawy towarzyszące mi przed miesiączką - zdenerwowanie, bóle podbrzusza ( tylko że zawsze bólowi towarzyszył mi wyciek krwi ), tym razem było zupełnie inaczej - brzuszek pobolał, przestał - nic się nie dzieje. Nie wycieka ze mnie żaden podejrzany śluz. Opisany wypadek miał miejsce w 100% s moje dni płodne. Mój ukochany twierdzi, że to nie możliwe, gdyż prezerwatywa zawiera środek plemnikobójczy, ale to do mnie zupełnie nie przemawia. Trzy dni temu jeszcze kochaliśmy się dodatkowo już bez zabezpieczeń i wiem, że odrobina spermy wylądowała we mnie ... Proszę, nie oceniajcie naszego zachowania, lecz napiszcie, czy waszym zdaniem mogę być w ciazy ? Z testem chce jeszcze troszkę poczekać, ponieważ teoretycznie to jeszcze nic pewnego, ale czuję, że tamten wypadek może zadecydować o naszym życiu i przynieść nam niespodziewanie to małe szczęście ! pozdrawiam serdecznie ! ;-)

Gość gabjee1992
dodam jeszcze, ze towarzyszą mi delikatne bóle podbrzusza ( ale z reguły, gdy mam dostac okres, to boli mnie zdecydowanie bardziej, czuję się bardzo, ale to bardzo senna i boli mnie głowa ) ;)

Gość kunegunda es
ale wyjełas te prezerwatywe z siebie?

Gość gabjee1992
no oczywiście, że tak ! ;-) właściwie to nie ja, tylko mój partner, bo była za głęboko, he he :P

Gość Perw mobilna
Nawet Ci się miesiączka nie spóźnia, a Ty już roisz sobie ciążę. 😴 Na jakiej podstawie określasz dni płodne, że jesteś pewna kiedy wystąpiły?

Gość gabjee1992
mam bardzo regularny okres, co 28 dni. Miesiączkuję połowę swojego życia i doskonale wiem, jak reaguje na niego mój organizm - w tym miesiącu jest zupełnie inaczej - coś się zadziało - delikatnie i nagle skończyło. Z reguły moje miesiączki kończą się niemiłosiernym bólem, czesto wizytą pogotowia w domu. Teraz oprócz bólu głowy, zmęczenia i delikatnego pobolewania podbrzusza z lewej strony nie dzieje się nic... ani opryszczki, która ciągle mam ... po prostu jest zupełnie inaczej. A tamten wypadek miał miejsce mniej wiecej 2 tyg. po zakończeniu okresu - wczesniej mój mężczyzna doszedł dwa razy, w trakcie trzeciego okresu spadła nam prezrwatywa i trochę czasu minęło, zanim się o tym przekonaliśmy . Nie przechwalam się formą chłopaka, ale te stosunki były raz po razie i zdziwiłabym się, gdyby na jego członku nie zostały żadne plemniki ! Dodatkowo dziś wzięłam do ręki pudełko od tych prezerwatyw i owszem, jest wspomniane o środku - ale nie plemnikobójczym, lecz nawilżającym. A wiem, że z reguły gdy środek plemnikobójczy znajduje się na prezerwatywie, to jest o nim wspomniane,. Dlatego właśnie myśle , że może coś z tego wyniknąc - nie mówię, że to źle, bo bardzo bym się z tego cieszyła. Dodatkowo ten stosunek sprzed 3 dni.. wiem, że to ewidentnie dni niepłodne, ale byłam przeziębiona w międzyczasie i cykl mógł ulec zmianie ! ;-)

Gość test ciazowy zrob i tyle
w dniu spodziewanej miesiaczki chyba kazdy rodzaj testu jest juz wiarygodny

Gość TOPKA
widzisz perw, gabjee nic sobie nie uroiła!!!jest w ciazy :)