Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molly25

cienie pod oczami- wstrzyknięcie wypełniacza

Polecane posty

Gość molly25

Cześć wszystkim. Od wielu, wielu lat borykam się z problemem cieni pod oczami. Wypróbowałam już wszystkie możliwe i bezinwazyjne metody, ale nic nie pomaga. Myślę zatem o wstrzyknięciu sobie pod oczy wypełniacza. Czy ktoś próbował może takiej metody. Jeśli wiecie cokolwiek o wadach i zaletach tego zabiegu, to napiszcie proszę. Możliwość wykonania takiego zabiegu znalazłam np. na tej stronie: http://www.medycynaestetyczna.lublin.pl/11_medycyna-estetyczna-i-chirurgia-estetyczna/23_likwidacja-dolow-pod-oczami-usuwanie-efektu-8222zmeczonych-oczu8221.html

Gość hbiuolui
może masz po prostu głęboko osadzone oczy?

Gość molly25
Nie, nie mam głęboko osadzonych oczu. Są normalne, chociaż stosunkowo duże. Jestem strasznie zadowolona z wyglądu moich oczu, tylko te okropne cienie... Wyglądam jakbym ćpała... Pomóżcie coś :-(

Gość a ile to kosztuje
skoro utrzymuje się tylko rok to trochę lipa

Gość molly25
Jeszcze się nie orientowałam, jeżeli chodzi o cenę, ale jestem tak zdesperowana, że jestem gotowa wyłożyć sporo kasy. Jeśli tylko rzeczywiście efekty będą zadowalające... Dlatego chciałabym zasięgnąć opinii osoby, która orientuje się w temacie.

Gość molly25
A poza tym to dobry i rok bez tych wstrętnych, okropnych, szpecących cieni.

Gość molly25
Może jednak ktoś mi coś doradzi? Please!!!

Gość odbija mi powoli
mam ten sam problem co ty. probowaal mwszystkiego kremiki, podklady, ale to dziala tylko na ZAKRYCIE a nie zlikwidowanie problemu.... tez sie nad tym zastanawialam ale sie boje a noz potem bede wygladala gorz\ej?

Gość molly25
odbija mi powoli, myślę że gorzej być nie powinno [u mnie chyba się nie da :( ] Posiadasz może jakieś wiadomości o tej metodzie?

Gość sdsdsddfdfdf
ja bym sie bala, lepsze cienie niz zmarchy, wstrztykiwac sobie jakis syf pod skore fuj... po prostu albo źle sie odżywiasz albo taka twoja uroda

Gość molly25
Raczej taka moja uroda (ma to od dziecka). Ale cały czas mam nadzieję, że da się z tym coś zrobić.

Gość weewerererer
skoro masz to od dziecka to juz tak masz i tyle, to nie starosc

Gość molly25
No wiem, że mam i tyle. Ale jednak ciągle tli się we mnie nadzieja, że istnieje jakiś sposób na pozbycie się tego.

Gość czy tylko jaaaa
a nie masz chorych nerek przypadkiem?

Gość molly25
Nie, nie jestem na nic chora. Porobiłam różne badania i nic mi nie jest. Myślałam, że to mogą być nerki lub tarczyca, ale jednak nie.

Gość molly25
up

Gość molly25
może ktoś pomoże???

Gość molly25
up :(

Gość może pomoże
spróbuj tym razem umyć twarz.

Gość fdhtrfdgtdcrgfdcgf
to z jakiegos forum Przyczyny powstawania cieni pod oczami: - zły przebieg krwi i/lub limfy - niedotlenienie - niedobór żelaza - niedobór witaminy K - problemy z wątrobą lub nerkami - zaburzenia hormonalne - alergia na pleśniowego grzyba unoszącego się w pyle w dużych miastach - uwarunkowane genetycznie - pasożyty w organizmie Sposoby żeby się ich pozbyć: (Jeżeli hormony, nerki, wątroba itd. działają sprawnie) - codzienne picie 1,5 litra wody mineralnej - 8 h snu - zimne waciki na cienie - mniej soli! (Czym zastąpić sól: sól himalajska, morszczyn- glon morski do kupienia w aptece za ok.2,50. Jeżeli uda się kupić sproszkowany to super, jeżeli nie zmiksować lub zmielić. , Bazylia, Fit Kamisa, koper, etragon, natka pietruszki, szczypior tymianek, melisa cytrynowa, cząber, pieprz ziołowy, curry) - Plasterki z ogórków - Zamrożone łyżeczki przyłożyć do cieni - Ograniczenie spożycia kawy i czarnej herbaty - Nie palić - Przebywanie na świeżym powietrzu min. 3 razy w tygodniu po pół godziny - Zimne okłady z zielonej herbaty, z czarnej herbaty, nagietka, kwiatu lipy, bluszczu zwyczajnego, kasztanowca, arniki, kory dębu, miłorząbu japońskiego - Żel ze świetlika - Japońskie płatki pod oczy - Witamina C w kremach pod oczy - Ćwiczenia oczu, masaże pod oczami np. za pomocą roll-onu - Krem „Krem z Krzemem - olejek rycynowy

Gość fdhtrfdgtdcrgfdcgf
zawsze jak sa pryszcze, cienie itd, to trzeba zaczynac od porzadku wewnatrz, a nie na zewnatrz. zle odzywianie moze tez prowadzic do powstawania takich problemow. cellulit tez leczy sie od wewnatrz , a nie kremami!

Gość miafarrow32
Hej wszystkim. Podbijam temat, bo bardzo minie interesuje ta kwestia. Zastanawiam się nad wstrzyknięciem wypełniacza pod oczy, ale nie znam żadnej osoby, która miałaby zrobiony podobny zabieg. Chciałabym poznać opinię kogoś, kto miał taki zabieg i może powiedzieć cokolwiek o efektach. Jeśli ktoś ma jakieś info na ten temat, to proszę o posta ;)

Gość gość
hej ja też borykałam się z problem cieni pod oczami, wybrałam się do kliniki Amaryllis po fachowa poradę bo ja już wszystko wypróbowałam ale na te moje podbite oczy nic nie działało nawet najdroższe kremy, tylko kasę wyrzucałam w błoto, tam pani doktor zaproponowała mi mezoterapię oczu, zdecydowałam się i teraz jestem dziewczyna tryskającą energią, jestem po 3 zabiegach, efekty są super bo cienie znikły, zmarszczki się wygładziły a skóra wokół oczu wygląda młodziej, odzyskałam to na czym mi najbardziej zależało - seksowne spojrzenie, polecam