Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fenjal

FACECI ZDRADZAJĄ !!!!

Polecane posty

Gość fenjal

Facet, który jest żonaty właśnie zaproponował mi układ fu*ck friends czyli seks bez zobowiązań. I jak tu wierzyć takiemu ?! Wyjdziesz za mąż, a ten będzie sobie gruchał na boku z inną :/ Chyba nigdy nie zwiąże się z żadnym na stałe. :/

Gość leksykowaaa
taka juz ich natura i tego sie nie zmieni.to samce ktore musza co chwile co innego ruchac bo zaraz sie znudzi. tylko po co taki sie zeni;/

Gość sinisterka__
Trzeba brać takiego, ktory nie miałby szans na żadną na boku.... :D

Gość znajomaaaaaaa
faceci...jedno gowno

Gość ALINA MALINA
Wyjdź za brzydala :) Bo oni nie zdradzają!

Gość znajomyyyyy
kobiety - jedno gówno

Gość dfgdfg
a czego sie spodziewac po takich glabach?! to zakala spoleczenstwa i tyle

Gość dvdkjvqb
Jeżeli facetów chcesz nazywac ludźmi to musiałabyś zmienić definicję człowieczeństwa, oni nie mają żadnych zasad moralnych. Nie nazwę ich nawet zwierzętami, bo zwierzęta szanuję! Więc nie wiem czym oni są! Zwykłe bydlaki i zdrajcy! A Ty powiedz jego żonie jakiego ma faceta.

Gość fenjal
Ja oczywiście nie twierdzę, że wszyscy tacy są. Pewnie jest jakiś procent tych nie zdradzających albo przynajmniej szczerych (a nie idących na dwa fronty) No, ale coraz bardziej tracę w to wiarę. Widząc jak postępują :/ Jak mu powiedziałam, że chyba zgłupiał i współczuje Jego żonie to zwyczajnie stwierdził, że oni nie mieszają się nawzajem do tej sfery życia :D haha mąż i żona ?! :D albo żyje za krótko na tym świecie albo nigdy tego nie zrozumiem. :(

Gość dvdkjvqb
Żona pewnie nie ma pojęcia jakie on ma o tym zdanie, "sfera życia" zaraz padne, nie mieszają się do tej sfery życia, no ciekawe co by żona na to powiedziała.

Gość dfhhg
bo to sa gnoje bez uczuc!!!

Gość fenjal
Nie mogłam uwierzyć, że tak normalnie o tym mówił. Właśnie tak mu powiedziałam. Śmiać mi się chciało po prostu jak można być tak... cynicznym ?! Żonie pewnie do teraz nawet przez myśl nie przeszło, że mężulek może takie rzeczy innym kobietom proponować :/ Jak to rzekomo stwierdził "łączą nas przede wszystkim sprawy finansowe" -.- Mnie z kolegą też mogą łączyć sprawy finansowe, ale nie pobieramy się z tego powodu. A jak mu tak źle to biorę rozwód i sobie szukam. Ale nie... lepiej mieć dwie na koncie ;) Co dwie pochwy to nie jedna, nie ;)

Gość teklla
i wlasnie takim postepowaniem utwierdzaja mnie w przekonaniu ze nie warto na nich nawet splunac!!! :)

Gość kamil1979jgora
to niedojrzałość emocjonalna albo kryzys wieku średniego

Gość gyutyuty
fajnego sobie meza znalazla ta babka tylko pozazdroscic :D

Gość wiwii
na stos z nimi!!! oni nie godni sa kobiety! perfidne zaklamane szuje!;//

Gość qqqqqqqqqqqqqqqq
facet od wiekow zdradzal i zdradzac bedzie to nic odkrywczego ;-)

Gość kamil1979jgora
zdradzają tylko słabiaki którzy nie potrafią zapanować nad emocjami. Normalny facet jak przyrzekł wierność to dotrzymuje, tak jak np. nie jeździ po pijaku a w gorący dzień przecieć piwka by się chciało

Gość fenjal
kamil Wiesz... ale najczęściej na obietnicach się kończy. Sam nie wiesz czy kiedyś nie postąpisz podobnie :) Nie można przewidzieć co będzie za 10, 20 lat. A ludzka natura płata figle :):P niestety...

Gość facet niezbyt przystojny
Jak znajdę kobietę to nie będę jej zdradzał i jej to obiecam na początku naszego związku ale ona też będzie mi musiała to obiecać!

Gość delicjaaaa
sranie w banie obiecanki cacanki a glupiemu radosc;/

Gość mmmk2333
właśnie z tą waszą wiernością to jest różnie

Kobiety zdradzają częściej. Sprawdziłem empirycznie na własnej skórze a dlaczego niby nie? minely na szczescie czasy, ze kobieta siedziala z kupa dzieciakow w domu i cierpiala...czekajac az wroci wielmozny Pan bo byla od niego pod kazdym wzgledem zalezna. uwielbiam obecne czasy!

Gość KCN
...a jesli....a jesli nie ma nic wiecej procz naszego nedznego bytu tu i teraz? Jesli swiat sie konczy, razem z naszym zyciem? Czy czlowiek jest monogamista? Czy swiat zabawek mechanicznych bedzie cieszyl zawsze?.....odpowiedzcie sobie na te pytania, zastanowcie sie... ...wiem to podle, nic gorszego nie moze spotkac w zwiazku druga osobe niz niewiernosc partnera...boli, bardzo boli...czulem to, wiem.,.. ...ale,...ale jesli w zyciu trafi Ci sie ktos po drodze, kto da sie uniesc jednej chwili i bedzie potrafil uszanowac Twoj zwiazek (bo np. ma podobny)....zwiazek wazny bo rodzina i milosc partnerska..... ...bo czymze jest taki akt milosci cielesnej, czyz nie zaspokojeniem glodu i ekstaza z tym aktem zwiazana.... ...a jesli ...jestesmy sami...po co to te gornolotne slowa o honorze i dumie......ludzie spojrzcie w lustro i powiedzcie ze nigdy...nie wierze ....nigdy nie robcie nikomu krzywdy, ale tez nie mowcie nigdy o ile bedziecie pewni ze to nie zmieni status quo

Gość mmmk2333
no tak zmieniła się mentalność kobiet i bardzo dobrze bo przynajmniej teraz wiedzą że żyją

Gość kamil1979jgora
to nie trzeba się było żenić