Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fenjal

FACECI ZDRADZAJĄ !!!!

Polecane posty

Gość śnieżkuje
ruchanie jest takie mę skie :D szczególnie tego co podleci i na drzewo nie ucieknie :D

Gość jadzia967
zdradzaja faceci i kobiety! ale w duzo wiekszym stopniu sa to faceci! oni najwiecej zdradzaja 10 kochanek na boku a do domciu wraca jak gdyby nigdy nic ;/;d

Gość Jaaaaaa27777777
Nic nowego nie odkryłaś. Uważam, że już młode dziewczynki powinno się uświadamiać w tym, jacy są, przynajmniej by nie cierpiały.

Gość kuallalumpur
ci co są ze sobą szczęśliwi nie zdradzaja bo nie mają takiej potrzeby

Gość duch cafe
''....a jesli nie ma nic wiecej procz naszego nedznego bytu tu i teraz? Jesli swiat sie konczy, razem z naszym zyciem? '' to właśnie dlatego nie marnujcie życia tej drugiej osobie.Ma 1 życie i wolałaby przeżyć je szczerze i z miłością a nie byż zdradzana i olewana zamiast zdradzić miejscie godność by odejść i wtedy "zaspokajajcie głód ekstazy" z kim chcecie

Gość mmmk2333
jeśli o mnie chodzi to póki co nie mam męża jeszcze:]

Gość exekutor
a kobiety nie zdradzaja oczywiscie bo to anioły :D wczesniej tez nie zdradzały:D to tylko domena dzisiejszych czasow :P prawda taka ze zdradzacie tak saqmo jak faceci, wyglad nie ma zadnego znaczenia, brzydkie tez zdradzaja, zalezy od mentalnosci człowieka i sły charakteru, nie kazdy np bedzie prowadzic samochod po pijanemu a inny bedzie jeszcze twierdził ze jego to nie rusza, przestancie sie zadawac z kurwiarzami i dajkami to bedzie dobrze :D

Gość jhgfder
Ale mnie wkur*iacie ! Co to w ogóle za gadanie że oni to mają w genach, głupie baby nie potrafia skarcić i zjebac tylko wszystkich facetów tłumacza genami, ja się nie dziwię że zdradzają jak i tak im wszystko ujdzie na sucho bo przeciez oni musza oni maja to w genach... ech baby głupie :o W mojej pracy, jest dwóch facetów którzy pracuja na hali i normalnie oficjalnie flirtują z dziewczynami z biura :o jeden ma narzeczoną a drugi zonę która z dzieciakiem siedzi w domu i nie spełnia się zawodowo żeby tylko jemu było dobrze. Ten zonaty jestem pewna że sypia z moją koleżanką z biura, dziś np. wszedł do biura myślałam że nikogo nie ma i mówi do mojej koleżanki, -kochana wymasować ci brzuszek bo widze że boli a ona kochanie nie teraz po pracy :o szczęka mi opadła, jak mnie zobaczyli że to słyszałam to im też ale najbardziej to mi szkoda tej jego zony, boze ona taka fajna i zakochana a z niego taki kawał chuja, przy niej udaje w porządku a w pracy zachowuje się jak dziwkarz.

Gość jhgfder
exekutor nie tak łatwo rozpoznac dziwkarza ośle, to czasami wychodzi o latach !!!

Gość exekutor
jakie geny u licha? pieprzenie takie, zadaja sie z kretynami a potem placza, naprawde malo jest inteligetnych kobiet :D

Gość exekutor
nie tak łatwo rozpoznac dziwkarza :D dobre, moze dla ciebie, zyjesz w swoim wyimaginowanym swieecie i tak naprawde nie znasz ludzi, zarowno babaiarza mozna szybko ocenic jak i panienke co z nie jednego pieca chhleb jadła, piszcie bez takiej zawisci, co z wami? :D

Gość jhgfder
exekutor no to dawaj rady jak rozpoznac dziwkarza! myślisz że jak jezdzi bmw ma żal na włosach i lubi patrzec na laski to dziwkarz a jak siedzi z nosem w ksiązkach miał jedna dziewczyna i jezdzi maluchem to juz nie ? Weż mnie nie oslabiaj. Napisz w punktach co robi dziwkarz, będzie nam łatwiej.

Gość jhgfder
* żel ale na jedno wychodzi :P

Gość exekutor
Babiarz: -gdy jesteś z nim on ogąda się za innymi dziewczynami -jest pewny siebie, taki cwaniak z PKSu -myśli, że zdobędzie każdą kobietę -zmienia kobiety jak rękawiczki -w stosuku do kobiet zachowuje się swobodnie, komentuje np. naszą figurę, a nawet piersi, ocenia czesto inne kobiety, nie wstydzi sie robic np tego przy tobie i wiele innych symptomow, oczywistych zreszta

Gość belladonnaaa
to @fenjal witaj w klubie, ja w przeciągu pół roku dostałam taką propozycje od dwóch facetów, oczywiście żonatych przykre to bardzo

Gość exekutor
moze ci nie pasowac do tego opisu, to oczywiscie ogolniki, kobiety wiele zachowan po prostu nie zauwazaja, jak swinia pod rzeznia :D

Gość exekutor
przeciez to oczywiste, najczesciej na prostytutki chodza zonaci, nawet te przydrozne :D zreszta piprze pisanie z wami, znam kobiety ktore za kazdym razem wybieraja sobie idote na partnera, moze to jakis przypadek? ;p zwyczajnie niektore z was lubicie takie a nie inne zachowania, nie kazda z was posługuje sie rozumem :D

Gość Jula 2000
Geny, chyba na łysienie w wieku 20 lat.

Gość żmija zbożowa
Też mi odkrycie, że faceci zdradzają. Zdradza każdy i ten przystojny, i ten szkaradny jak tylko nadarzy się okazja, i kawaler, i narzeczony i mąż, i babiarz, i kościelny. Z kim zdradzają? Z kobietami (w większości), więc jesteśmy kwita :)

Gość cholera jasna*
Zdradzają, zdradzają, ale ja jestem czujna i jak tylko coś będzie nie tak, to won!

Gość exekutor
tak jest! za drzwi i wynocha jak lubi sobie pociupciac na lewo

Gość cholera jasna*
To mój facet wychodzi na babiarza, a On usilnie próbuje mi wmówić, że jest taki biedny, nieśmiały ;) Fakt, faktem nie zmienia kobiet, jak rękawiczki, ale reszta się zgadza :D