Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla_mloda

sukienka - dziewczyny co sadzicie o tej?

Polecane posty

Gość przyszla_mloda

czesc dziewczyny, co sadzicie o tej sukience? bardzo mi sie podoba nawet juz przymierzalam... ciekawa jestem Waszych opinii :) http://www.google.pl/imgres?q=justin+alexander+8196&hl=pl&sa=X&rlz=1C1SKPL_enPL403PL427&biw=1280&bih=685&tbm=isch&prmd=imvnsofd&tbnid=HOHbtpVq9-ek2M:&imgrefurl=http://babiniec-cafe.pl/viewtopic.php%3Fp%3D388538&docid=CKjnMs5bkCqw6M&imgurl=http://img26.imageshack.us/img26/5213/ja8196xjy5.jpg&w=600&h=300&ei=R36OUOPAO83WsgaZloDIBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=488&vpy=415&dur=1226&hovh=159&hovw=318&tx=251&ty=154&sig=101950746283429198104&page=1&tbnh=131&tbnw=246&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:18,s:0,i:122 z gory serdecznie dziekuje :)

Gość fafa3333333333333
taka sobie, ten zebrany materiał z przodu trochę kojarzy mi się z fartuszkiem, ale jeśli Tobie się podoba

Gość olenka dupenka
jak dla mnie trochę wiejska i staromodna

Gość przyszla_mloda
to sie troche podlamalam :/ ale dziekuje za szczerosc...

Gość Bananaaa
dokładnie - fartuszek

Gość bnmbnm
a mi to marszczenie przypomina trochę prześcieradło

Nie słuchaj takich rad!!!!!! Jeśli Tobie się podoba to ją kup! To jest Twój wielki dzień i to Tobie ma się ona podobać, a te co pewno tu piszą to albo jakieś trolle albo zawistne stare panny! Każdy ma oczywiście prawo do swojego zdania, ale uważam, że jeśli się w niej czułaś piękna to powinnaś ją kupić. Mi się ona akurat podoba :) Pozdrawiam

Gość mnie sie baaardzo podba
jak generalnie nie lubie takich marszczonych kiecek tota jest bardzo ladna jak dla wrozki , taka bajkowa :)

Gość bnmbnm
do tej wyżej, słuchaj dziewczyno skoro tobie się podoba nie znaczy że innym też musi. Autorka prosi o wyrażenie swojej opinii więc to robimy nie dlatego żeby ją zdołować tylko mamy inny gust. A stare panny to zostaw dla siebie, bo wątpię żeby jakaś tu zaglądała.

Gość bnmbnm
miało być do rybeńki coś tam coś tam nie do przedmówczyni :)

Gość sdtzu79890
FAJNIE ZE KIECA Z 2009 roku:D ciekawe gdzie przymierzalas na zdieciu:D:D:D

juz ja widziałam i powiem ze ma cos w sobie. mi sie podoba a jeszcze jak mierzylas i jestes zadowolona to znaczy ze ona jest dla Ciebie:) nie pytaj tu czy sie komus podoba bo tobie ma sie podobac. fajna ładna sukienka naprawde.

Gość Szkoda ze na tym
forum jest tak ogrom zawistnych bab:( dlatego min odechciało mi sie pokazywania mojej sukni i pytania o rady i czegokolwiek.Zrobilam wszystko po mojemu,wybralam suknie,ktora mi sie najbardziej podobała i gosciom zreszta tez,czulam sie w niej rewelacyjnie:)Autorko nie pytaj tylko wybierz tą,ktorą bedziesz uwazala ze to ta:)

Sukienka ładna, ale widziałam dużo ładniejsze. Rozejrzyj sie jeszcze. Jesli jestes z Lublina ,to polecam sklep w C.H. Olimp. Sukienki jak z bajki ;) Pozdrawiam

Gość jestem sobie bladyneczka
strasznie brzydka ! trzeba miec duzy biust zeby zgubic to cos na kolanach...

Gość przyszla_mloda
dzieki dziewczyny za slowa otuchy :) jesli chodzi o to ze jest z 2009 roku nie przeszkadza mi to nie musi byc dla mnie ostatnim hitem roku przymierzalam ja u dziewczyny z ogloszenia nie stac mnie na nowa sukienke z salonu i wcale sie tego nie wstydze. co do biustu akurat tak sie sklada ze jestem szczupla a biust mam dosc duzy co tez nie ulatwialo mi wyboru. rozumiem, ze nie wszytskim musi sie podobac dlatego prosilam o opinie jeszcze raz dziekuje :)

Gość gluck:):)
okropna kiecka taka bezgustna az do bólu w sam raz na wiejskie weselicho w remizie bez obrazy autorko,znajdz cos lepszego:)

Sukienka ma się podobać TOBIE. Nie rozumiem więc po co pytać innych o zdanie - potem załamka, bo skrytykowali. Przecież każdy ma inny gust. Mnie się wybrana przez ciebie sukienka kompletnie nie podoba, bo nie jest w moim guście/stylu. Marszczenie z przodu przypomina fartuch lub lambrekin - oba skojarzenia fatalne. Ogólnie sprawia ciężkie wrażenie ze względu na tonę materiału.

Kup jesli ci sie podoba ale przymierz ja koniecznie przed zakupem. Dol nie jest w moim stylu ale ogolnie ladna.

Gość worek kartofli
wiem,to było pytanie do dziewczyn a ja jestem facet ,ale się wypowiem TA SUKNIA JEST BOSKA

Gość TOPKA
nie sluchaj zazdrosnic, suknia piekna(jesli mowa o tej pierwszej) :) boska, a jesli jestes wyzszą dziewczyna to bedzie wygladac cudownie.