Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczek335

podrazniona skora pod pachami jaki antypespirant?

Polecane posty

Gość Foczek335

Mam problem z ciaglym podraznieniem skory pod pachami .. uzywalam talku i kremu na podraznienia dla dzieci ale zawsze po kapieli gdy uzywam deodorantu nastepnego dnia mam od nowa ten sam problem .. Jaki uzywac antypespirant, dla wrazliwej skory ? macie jkaies wyprobowane kosmetyki ?

Gość Ana_Sanaaaa
napewno nie z alkoholem - wiec wszystkie anitdrale i podobne silne srodki absolutnie odpadają. zapytaj w aptece farmaceutka napewno ci cos poleci

Gość MAdzikkkuu
zgadzam się z Izza21 :) Iwostin Aspira jest bardzo dobry i calkiem nie drogi :) oprocz tego kontynuowalabym stosowanie talku i przerzuc sie na kapiel w szarym mydle typu bialy jelen bo chemia zawarta w kosmetykach do kapieli rowniez moze ci szkodzic

Gość montamey
iwostin aspira, vichy roll on do wrażliwej lub etiaxil sensibles

Gość Kasiex_uu
Etiaxil do wrażliwej jest bardzo dobry i delikatny , aczkolwiek tak jak już wcześniej dziewczyny zauważyły środek musi być bez alkoholu

Gość Wiki_345
izza21 - kupowalas z tej strony iwostin ? bo widze, ze maja dobra cene . W mojej aptece kosztuje 30 zl ..

Gość sdbfjahs
Ja jestem alergiczka, nadwrazliwa i pod pachę tylko kulki Avon. Nie podrażniają nic a nic nawet zaraz po goleniu. W promocji 4,9, 5,9 w porywach do 6,9.

tak kupowałam , robiłam większe zakupy jak zawsze w necie zresztą ;)

Gość Wiki_345
dzięki izza21 :) zamówiłam i już mi dostarczyli :) też skusiłam się na większe zakupy :P

Gość mogę cos polecić mam podobnie
mam bardzo wrażliwą skórę po goleniu i w ogóle , używam z avonu antyperspirantu "skin so soft" takiego różowego i nic się nie dzieje polecam