Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzalamanaJestemDzisWyjatkowo

udawany zwiazek ?

Polecane posty

Witam... jestem w zwiazku ktorego nikt z mojej rodziny nie akceptuje. gdy jestem w otoczeniu rodziny a widze sie przypadkowo z moim mezczyzna...udajemy ze sie nie znamy.... moi rodzice wiedza kto to ale nie umieja tego przyjac do siebie dlatego ze jest miedzy nami znaczna roznica wieku bo 15 lat....

ja 23, on 38...

tak

oboje tak udajemy...zazwyczaj to on przechodzi obok. spojrzy i wezmie glowe w druga strone, przez nich...bo wie jak go nienawidza. jak mam to rozwiazac? jak sklonic go zeby sie przelamal i nie uciekal przed nimi ?

Gość Malineczkaaaaaaaaaaa
Hmmmmmmmmm.......... A co powiesz na to: ja nie umiem przyznać się do tego, że nie jestem już zaręczona. I co najśmieszniejsze - to ja zerwałam, przez kilka strasznych rzeczy, które on zrobił. Wiedzą o tym, tylko moi rodzice, siostra i najlepsza przyjaciółka. Nikt inny tego nie wie, a pytana, jak nam się układa (np. dziś przez długo niewidzianą koleżankę), milczę, wykręcam się od odpowiedzi albo kłamię, że wszystko jest w porządku. Ostatnio jedna koleżanka spytała mnie nawet, na kiedy mamy ustaloną datę ślubu. Nie potrafiłam przyznać się do tego, że nie jesteśmy już razem, odpowiedziałam tylko: "nieprędko".......... Wiem, jakie to głupie, co robię. Ale nie potrafię o tym mówić. Ja odbieram to jako moją wielką porażkę, choć zerwanie było akurat konieczne. Chyba trochę mi wstyd, że mi nie wyszło.

Gość u mnie jest tak samo
Moi rodzice również nie akceptują mojego związku. Mój facet jest po rozwodzie i właśnie to jest problemem. Ale ja mam to w doopie.

a jak to u Ciebie wyglada? sytuacja w domu ?