Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brudaskasiingielka

czy straszne ze mnie brudaska?

Polecane posty

Gość brudaskasiingielka

zmieniam bielizne co 2-4 dni ( używam chusteczek do higieny intymnej przy kazdej okazji) posciel co pół roku prysznic kąpiel co 2-4 dni głowe co 3 dni twarz, zęby 2 razy dziennie podogi myje co pół roku sprzątam tylko jak coś sie rozsypie pranie robie co 2-3 tygodnie ten sam t-shirt potrafie nosić z 5 razy spodnie kilka miesiecy tak jak inne rzeczy nie przylegające do ciała :P ogólnie jestem ładna, szcuzplutka, wygladam na zadbaną, nie pale, nie śmierdze :P

Gość chomiskowa
to już wiesz, czemu jesteś singielka :D

Gość brudaskasiingielka
singielka jestem z wyboru obecnie wole wibrator

Gość ///+///
bielizne zmieniaj codzien,i kąp sie minimum co drugi dzien,reszta ujdzie

Gość ola boga!!!!!!!!!!!!
według mnie jesteś brudaską!!! ja kąpię się codziennie, głowę myję codziennie, bieliznę zmieniam codziennie, podłogę wycieram przy większym sprzątaniu co sobotę lub gdy zajdzie taka potrzeba, pościel zmieniam co 2 tygodnie, pranie 3 razy w tygodniu

Gość lajdislejdisfgfgf
co za brudas masakra.... :/ ja pierdole...ja nie wyjdę jak sie nie wykąpię rano i nie umyje włosów i zębów.. codziennie układam włosy... sprzątam kiedy tylko mam chwilkę bo nienawidze siedzieć w brudzie... łazienkę to mam taką że jesc w niej można... :/ jedyna moja wada jeśli chodzi o to to mam zawsze burdel straszny w szafie z ubraniami i w szufladzie z bielizną... straszny burdel...

Gość znajomaaaaaaa
nawet ni wyobrazam sobie w jakim stanie sa twoje gacie po 3 dniach..fu...i posciel jak smierdzi po 6 miesiacach nie zmienania...zgnijesz

Gość brudaskasiingielka
nie sprzątam ale własciewie mam porządek bo staram sie mieć tylko potrzene rzeczy i dużo wyrzucam a mało kupuję, czysto nie jest jakoś super ale syfu nie ma bo co sama ja moge uwalić...

Gość brudaskasiingielka
znajomaaaaaaa moje gacie nie są może snieżnobiałe po 3 dnicach ale brudu na nich nie ma ani zapachu, jak już mowiłam przy każdej okazji uzywam chusteczek do higieny intymnej i do w sporej ilości

Gość brudaskasiingielka
mam 6 par które nosze na przemian, są prane co kilka miesięcy, chyba że się czymś poleję itp