Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadziulinaXxx

Pierwszy sex..po porodzie

Polecane posty

Gość MadziulinaXxx

Dzis rano kochalismy sie pierwszy raz po porodzie..7 tyg.minelo..przez ten okres nawet nie mialam ochoty.. balam sie ze bedzie bolalo, ze bede "luzna" i jestem zadowolona ze wreszcie sie to stalo..dla tych ktore obawiaja sie ze sex po porodzie to nie to samo, to powiem ze nie czulam roznicy przed porodem czy po, moj partner tez nie-pytalam.. czyli wszystko wrocilo do normy, bolec tez nie bolalo;) Wiec nie sluchajcie co nie ktorych wrednych kafeterianek ze po porodzie to sex jak z wiadrem

No i fajnie, że było ok ale pamiętaj, że każda kobieta ma inaczej( inaczej rodzi, inne dzieci). Więc może bywały przypadki seksu z wiadrem:D 5 dzieci, bez nacinania tylko samo popękało. Nie pisz tak, bo jakaś z wiadrem, która o tym jeszcze nie wie bedzie zawiedziona:)

Gość szczerość
Bolał poród? ;D

Gość ruda ewka
U mnie też sex jest już ok (po 2 latach), ale tak naprawdę pierwszy był po pół roku. Było wcześniej kilka prób, cholernie bolało a ja miałam jakieś dziwne lęki. Więc nie każda ma tak super jak Ty.

Gość MadziulinaXxx
tez mialam leki..na mysl o sexie mialam przed oczami obraz zakrwawionej szyjki macicy..;/ Porod...bolal jak cholera..i jeszcze te bole krzyzowe?(jednak po porodzie juz smigalam bez przeciwbolowych) no ale wlasnie czytajac wypowiedzi o sporych "luzach" po porodzie mialam obawy bo ja sama popekalam..zalozyli mi az 9 szwow..;/

Mój mąż mówi, że luzów nie ma, ale ja też dopiero po pół roku byłam w stanie, a wcześniej ból i okropny lęk.