Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elżbietkaz

Skąd samochód na ślub wesele Bydgoszcz POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość Elżbietkaz

Wesele mam co prawda dopiero za 7 miesięcy, ale już teraz załatwiam wiele spraw. Chcę mieć wszystko dopięte na ostatni guzik. Dziewczyny - gdzie wypożyczałyście samochód, jaki wybrać najlepiej, jakie są ceny wynajmu - poradźcie mi komu z Bydgoszczy można w tej kwestii zaufać"?

Gość Milenaska
Ja wynajmowałam samochód od kolegi znajomego - o ile dobrze pamiętam jego firma nazywała się Hollywood Limo. Bardzo dobrze ich wspominam. Samochód miałam zadbany i czysty - to na pewno lepsze rozwiązanie niż bryczka. Moja koleżanka miała i żałuje - rozwiało jej włosy, koń trochę śmierdział i w ogóle... Samocód lepszy;)

Gość Elżbietkaz
A masz może jakieś zdjęcia ich samochodów albo stronę internetową? Chciałabym o nich poczytać trochę.

oprawa.gdziewesele.pl/?mod=82&t=iP&iSearch= Tutaj masz kilka ofert z Bydgoszczy samochodów, ale poszukaj też w innych woj. bo czasem maja usługi na kilka woj :) Bardzo polecam portal! Pomaga w perfekcyjnym przygotowaniu tego ważnego dnia ! ;)

Gość Izzy_86
mnie również czeka wesele, ale już za 2 miesiące. tak się składa, że z przyszłym mężem, zdecydowaliśmy się skorzystać z hollywood limo (ktoś już wyżej wspominał). uważacie, że w Bydgoszczy bądź okolicy mają konkurencję?

Gość samochody-weselne.pl tam
najwięcej samochodów,bo portal do tego przeznaczony

Gość moja koleżanka wkurzyła się
na swojego przyszłego męża ,upatrzyła sobie samochód,a ten pisał i latał za tańszymi -liczyło się dla niego tańsze auto nawet o 50 zł-nie ważny wygląd,bo nawet auta dokładnie nie oglądał -ŻENADA ,PRAWIE DO ŚLUBU NIE DOSZŁO ALE TERAZ ŻALI SIĘ ,ŻE ŻYJE ZE SKĄPCEM,CO WYDZIELA JEJ KAŻDĄ ZŁOTÓWKĘ,czasami takie zachowania już mówię to ,co niektórzy chcieliby ukryć.........

Gość eSKA_
ja polecam hollywood limo :) cóż to za facet, tak skąpy, że dla kobiety choć raz, na wyjątkową okazję nie zrobi przyjemnośc, heh. powiem wam tak, spróbujcie właśnie tam, jestem pewien, że się dogadacie.