Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje ze to cos wielkiego

arab i ja

Polecane posty

Hej, poznałam jakiś czas temu araba. Piszemy teraz ciagle , rozmawiamy. On jest nieziemsko przystojny, kochany, szarmancki. Problem tkwi wlasnie w tym, ze wszyscy mi odradzaja ta znajomosc. On zaprasza mnie teraz do niego do Egiptu a ja nie wiem co zrobić. On wierzy w Islam, ja jestem katoliczką. Dogadujemy się poprostu świetnie, rozumiemy się i przy nim czuje ze nigdy takiego wspanialego faceta nie znajde...

Gość daj sobie spokój
Daj sobie lepiej spokój. Też myślałam tak, jak Ty. Miałam bardzo podobną sytuację, chłopak był naprawdę w porządku, ale różnice kulturowe są nie do pokonania. Trwał ten "związek" prawie 2 lata i też myślałam, że już nikogo lepszego nie spotkam. Miesiąc po zakończeniu tego związku poznałam mojego obecnego narzeczonego, z którym jest bardzo szczęśliwa.

a dużego miał badyla? :-)

Gość kredka bambino
wiesz zanim podejmiesz decyzje poczytaj kilka ksiazek na temat zwiazkow kobiet z arabami. Europejek. Np. Arabska zona. Oni sa kochani, fajni, zajebisci przed slubem. Po slubie wiekszosc z nich pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Absolutnie nie namawiam cie do niczego, ale zastanow sie, badz ostrozna. Bo czasem takie zwiazki nie koncza sie happy endem

Gość hatszepsutt
Ile razy jeszcze założysz tę swoją prowokację?! Poprzednio ci nie wyszło, mało wpisów mialas, to znowu powtarzasz. Wymysl coś bardziej interesującego.

Gość Alejandra92
A idź w tango z arabem :D !