Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whtdrk1

Pomóż- zaginął Adam!

Polecane posty

Gość whtdrk1

Hej! Chciałabym zwrócić się do Was z prośbą o pomoc w nagłośnieniu zaginięcia mojego chłopaka- Adama Hołody. Media odmawiają pomocy, a rozprowadzenie komunikatu jedynie w woj. warmińsko-mazurskim, skąd Adam pochodzi, to kropla w morzu, bo teraz Adam może być wszędzie... Zagiął w nocy 14/15 września, kiedy to był na imprezie firmowej w gospodarstwie agroturystycznym. Około północy opuścił ją i od tamtej pory ślad po nim zaginął. Dlatego proszę, jeżeli tylko chcecie pomóc nam w dotarciu do osób, które mogą cokolwiek wiedzieć o losie Adama od dnia jego zaginięcia, udostępnijcie ten link na fb, na nk, zamieśćcie na innym forum, własnej stronie internetowej- liczy się każda para oczu, każda kolejna osoba, do której uda nam się dotrzeć. Na fan page zamieszczamy na bieżąco wszystkie nowe materiały, apele o nagłaśnianie, zbieramy grupy osób chętnych do włączenia się w poszukiwania. Chłopak nie zabrał ze sobą żadnych dokumentów, a trop psa urywał się blisko rozwidlenia głównej drogi. Pokażmy, że potrafimy się zjednoczyć i wskórać coś bez mediów! www.facebook.com/zaginaladamholody Z góry serdecznie dziękuję!

Gość whtdrk1
Nie odpowiadają na prośby to raz, a dwa- tłumaczą się, że oni tylko same ważne wydarzenia podają, że nie mogą takich komunikatów podawać albo grają na czas, każąc czekać na odpowiedź wydawców. To dotyczy oczywiście tych ogólnopolskich mediów, bo na dotarciu do nich zależy nam najbardziej.

Gość dsfdsfsf
niestety, ale pewnie już go robaki zeżarły :(

Gość podejrzewam,że Adam jest już
po tamtej stronie. skoro nie daje znaku zycia to pewnie go albo zabili albo wrzucili do rzeki nieopodal. może dodali mu narkotyku do napoju i uprowadzili? a ptem zabili i sprzedali za granicę jego narządy? co policja na to?

zgłosiłaś to w Itace?

Gość whtdrk1
Nie snujcie nam tutaj czarnych wizji, teren był przeszukany po kilka razy, włącznie z wodą... Zgłoszone wszędzie, gdzie tylko było można.

Gość whtdrk1
Uwaga odmówiła, Interwencja się zastanawia już miesiąc... Nie wyolbrzymiam, naprawdę rozesłałam już setki maili, nie mówiąc o wykonanych telefonach. Jak do tej pory pojawił się jeden jedyny reportaż w TVP Olsztyn, w Informacjach. Dlatego tak bardzo mi zależy na Waszej pomocy...

zycze Ci powodzenia biorac na logike zapewne nie zyje,nie wzial zadnych dokumentow,byl najpradopodobniej pod wplywem alkoholu lub narkotykow,raczej uprowadzenie wykluczam bo by sie porywacze do rodziny odezwali,albo ulegl nieszczesliwemy wypadkowi i gdzies wpadl,dol,jaskinia albo inne tego typu miejsce,albo zostal zamordowany

no to dalej wierz,że nagle któregos dnia zapuka do twoich drzwi usmiechnięty i powie: "witaj"

Gość whtdrk1
Widzę że niepotrzebnie poprosiłam...

podstępnie odurzyli go dopalaczami albo innym syfem,potem ubili i sprzedali za granicę jego narządy. Aczkolwiek: powodzenia🖐️

dobrze zrobilas,ale tak to wlasnie wyglada ten Adam na zdjeciu wydaje sie madrym,ulozonym chlopakiem przeciez by o tak sobie dla jaj nie przestal sie odzywac cos sie musialo stac i to najprawdopodobniej cos strasznego,sprawdziliscie szpitale?

Gość shatyn ex-milicjant
wszystkich z tej imprezy trzeba zawinąć na dołek, 48 godzin o chlebie i wodzie, a następnie umiejętnie przesłuchać :classic_cool: tak to się robiło za moich czasów :classic_cool:

pamiętaj autorko,ze nikt w tym kraju ci nie pomoże jak nie pomożesz sobie sama. ani słuzby,ani policja,ani nikt. człowiek jest zdany tylko na własne siły. po co się szwędał po nocahc na jakichś durnych imprezach? to nie są czasy na grasowanie na imprezach. nie ufa się nikomu,nikomu,nikomu.

Impreza była firmowa, nie żadna dyskoteka typu Protektor, gdzie człowiek wychodzi, a potem znajdują go w jakiejś studni z wyciętymi organami...

Gość jestem z południa
ogromnie mi przykro, niestety mało prawdopodobne by dotarł tutaj, mieszkam w drugiej części Polski, mam syna 22 lata. Strasznie współczuję ... Jednocześnie trudno mi pojąć , jak bezduszni są ludzie, którzy piszą takie komentarze...

Gość niby nikt a jednak
Ja na miejscu rodziny i dziewczyny przyzwyczajałabym się już do mysli, ze Adam nie żyje... Zapewne utopił się bądź porwali na narządy....Albo ktos go potrącił i w celu uniknięcia odpowiedzialności karnej schował zwłoki do bagażnika i odjechał hen hen daleko i dopiero siup do lasu.... Ale nie dziwię się, że bliscy Adama nie dają za wygraną. Nie spoczną dopóki jest cień nadziei.... Ja wiem, że tej nadziei mieć nie powinni. Tak jak ktoś napisał- ten chłopak nie wyglądał na takiego co mu szajba odbija i postanawia uciec...To nie mogło być tak... Kiedyś obserwowałam bacznie poszukiwania jednej dziewczyny....Było kilka miesięcy nadziei...że uciekła...Koniec końców znaleźli jej korpus w lesie pod Wrocławiem...Mordercy brak, ale morderstwo było... Mimo to powodzenia i WIARY....

Prawdę mówiąc mógł dotrzeć nawet do innego kraju... Dlatego apeluję na wszystkich forach, gdzie są ludzie z całej Polski.

Gość jestem z południa
mówię o nieprzemyślanych złośliwych komentarzach. Dobrze, że piszesz i tutaj, trzeba poruszyć każde miejsce. Tutaj jest dużo młodych ludzi i nie każdy ma głupoty w głowie

Gość jestem z południa
ale są też rózne choroby układu nerwowego, może nastapić zanik pamięci itd....

Gość jestem z południa
przejrzeliście jego korespondencję, strony które odwiedzał itd ..? Czasem ludzie skrywaja rózne tajemnice..

Gość niby nikt a jednak
Zanik pamięci? I co? gdyby nawet tak było to usiadłby pod drzewem i płakał, a nie... Od zaginięcia do zgłoszenia nie minęło zbyt wiele czasu...Przecież nie teleportowałby się... dużo tam jezior macie....

Gość jestem z południa
dla ogółu można sprawiać wrazenie osoby bez problemów, a tak na prawdę mieć bardzo ich dużo i czasem coś po prostu pęka

Gość jestem z południa
nie mało osób tak zaginęło mając zanik pamięci

Wszystko jest sprawdzane. Sama mam dobrą wyobraźnię i nie potrzebuję opisywania tych najgorszych scenariuszy... Nie życzę nikomu, żeby musiał czytać coś takiego i myśleć o osobie, którą kocha. Dlatego proszę- odrobinę wyczucia.