Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whtdrk1

Pomóż- zaginął Adam!

Polecane posty

Gość jestem z południa
trzymamy kciuki, aby to jednak był zanik pamięci...... Cały czas myślę o tym chłopcu i choć nie jestem jakaś gorliwa religijnie, to jednak w tej intencji .. Pozdrawiam i trzymaj się, bo jesteś bardzo dzielną kobietą !

Gość a takie coś.........
seksi koles mrrrrr mam nadzieje, ze się odnajdzie :) powodzenia

Gość jhjhig
wierze ze istnieje sekta ktora porywa ludzi, nie wiem po co ale bardzo wiele ludzi znika bez sladu a to przeciez niemozliwe!

Gość ujyghoigu
ludzie dziewczynie zaginął chłopak a wy takie rzeczy piszecie 11!!!! WSTYD ciekawe czy wam tęz by było miło jak by wasz brat siostra czy matka zagineli? ??? wspolczuje bardzo jestem z drugiego konca polkski niestety mam nadzieje że bedzie wszystko dobrze trzymaj sie cieplutko

Gość aaaaaaaż
przerażenie ogarnia czytając niektórych tutaj !! Wiem, że to już kaaawał czasu od dyskusji, ale na sprawę natknęłam się dopiero w marcu. Nie mogę pojąć jak to jest możliwe, że człowiek rozpływa się w powietrzu. Codziennie w internecie sprawdzam, czy nie pojawia się czasem jakaś wzmianka o odnalezieniu Adama. Chociaż jestem zupełnie obcą osobą z drugiego końca kraju, to mam cichutką nadzieję, że on jeszcze wróci do Ciebie. I mam też nadzieję, że nadal dzielnie sobie radzisz, dziewczyno!!!

Rocznie bez wieści ginie kilka tysięcy osób, Adam jest jedną z nich. Minęło już sporo czasu, ale ciągle mamy nadzieję. Dziękuję za odzew i miłe słowa, dodają otuchy!

Gość aaaaaaaż
Nie ma za co Dzielna Dziewczyno! Nadziei tracić Ci nie wolno! Dołączyłam przed chwilą do wydarzenia na fb i rozpowszechniam dalej, bo nigdy nic nie wiadomo !