Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whtdrk1

Pomóż- zaginął Adam!

Polecane posty

pytanie jest dlaczego nie czekal na kolezanke ktora miala po niego przyjechac,a gdzies poszedl? albo po etanolu wlaczyl mu sie tzw:"szwendaczek" albo ktos do niego zadzwonil ,esemesa napisal sprawdziliscie bilingi i polaczenia gdzie sie ostatnio jego tel logowal? p p ja nie pisze zadnego zlosliwego komentarza,szczerze wspolczuje rodzinie bo to koszmar na jawie,ale ten facet nie wyglada na takiego jak napisalam co sobie jaja robi i sie przestaje odzywac,jedynie jakis wypadek lub cos gorszego moglo mu ze tak to kolokwialnie napisze zamknac usta

Gość jestem z południa
wiem, ze łatwo się pisze ale PROSZĘ NIE TRACIĆ NADZIEI

Też o tym pomyślałam, ale bilingi sprawdzono. Ostatni raz kontaktował się ze mną. Opcję upicia się też bym wykluczyła. Szukamy kogoś, kto akurat wtedy przejeżdżał tamtą drogą i może coś wiedzieć.

Gość jestem z południa
w Rzeszowie działa stowarzyszenie "storat" ratownictwo z psami, wiem ze mają dobre wyniki w takich sprawach

Gość hvfevc
życze powodzenia w poszukiwaniach... trzymam cie mocno i sciskam! Miejmy nadzieje ze sie odnajdzie

Dodałam linki, tam są zdjęcia Adama i prezentacja, którą zrobiło stowarzyszenie, więc jak nie każdy może zobaczyć?

Gość jestem z południa
może warto tam zadzwonić, no nie wiem jak oni działają czy tylko na okreslony rejon czy jak...?

moze nie chcial czekac a ta dziewczyne,chcial szybciej wrocic do domu,szedl poboczem noca,tak najlepiej szukac kierowcow na stacjach benzynowych porozwieszaj,namowilabym tez jakas firme transportowa (tiry) by to mieli na szybach

Gość udostępniłam
na facebooku

Gość hvfevc
jak sobie radzicie wogole?

Gość Nic strasznego
Myślę że wróci i będzie ok.U nas w rodzinie była taka sytuacja na imrezie firmowej zaginął i .....nie dobrze się skończyło.

Gość otulona i inni, jakim ścierwem
trzeba być, żeby napisać dziewczynie tutaj, że najpewniej koleś nie żyje :o:o:o:o:o:o:O:o:o:o:o:o:o:O:o:o:o:o:o:o:O:o:o:o:o:o:o:O:o:o:o:o:o:o:O

Gość otulona i inni, jakim ścierwem
nie, w tej sytuacji kretynko pisze się "współczujemy, trzymamy kciuki za to, żeby się odnalazł, pamiętaj - nadzieja umiera ostatnia, udostępniam fb i dam znać znajomym, zeby zrobili to samo, trzymaj się dzielnie" :o:o:o Tak jak napisała sama autorka - trochę wyczucia do kurwy nędzy :o:o:o:O:o

Gość zgłos sie do krzysztafa
jackowskiego to jasnowidz który pomaga policji , na pewno nie zaszkodza jego informacje

Nie zamierzam się godzić z myślą, że nie wróci, dopóki są duże szanse na to, że będzie inaczej. Jest ciężko, ale trzeba walczyć dalej... Pan Jackowski już pomagał, wskazane miejsca przeszukano i też nic.

Gość po co jackowski, wystarczy
poradzić się otulonej kotami, ona wskaże Ci miejsce pobytu (wg niej ciała) chłopaka :o 🖐️

Gość kRZYSIEK MISIEK45
Najprawdopodobniej potracil go jakis chujek i ukryl zwloki.

Gość zgłos sie do krzysztafa
wskazał miejsce ciała czy żywego ? ten facet ma dar i wierzyłabym w jego słowa

Gość ale niektóre z was to szumowin
y, zgadzam się z tym, co wyżej napisał, że trzeba być sukinsynem, żeby takie rzeczy pisać tutaj autorce. wstydzić się powinniście, oczom nie wierzę:o

Gość ten koleś się uśmiecha ale
ma depresję w oczach :(

Gość powinnaś miec nick
obszczana przez koty ! und ''osikały mnie koty''

Gdyby Adamowi coś się faktycznie stało, po takim przeszukaniu już by go znaleźli w tamtych okolicach... Nie kwestionuję pracy pana Jackowskiego, ale mam też swoje przeczucia i intuicję, która nie myliła mnie w dniu zaginięcia i mam nadzieję, że teraz też się nie pomyli.

Gość CandleCove
Autorko pytania, nie chcę robić Ci nadziei a też nie chcę dołować, w sumie sama nie jestem pewna. Weszłam na ten temat przypadkowo ale czy jest możliwość, żeby Adam przebywał w Piotrkowie Trybunalskim? Ma tu jakąś rodzinę albo znajomych? Widziałam chłopaka podobnego do niego bo były rozwieszone plakaty na dworcu ale sama w to zwątpiłam (naprawdę NIE WIEM czy to była TA SAMA osoba!). ale teraz przez przypadek natknęłam się na ten temat na kafeterii i w sumie sama nie wiem co o tym myśleć, stwierdziłam, że napiszę Ci wiadomość, chociaż naprawdę nie jestem pewna podobieństwa. Po prostu jak zobaczyłam zdjęcie na plakacie, przypomniał mi się tamten chłopak. Pamiętam, że siedziałam wtedy z koleżanką w parku na ławce i zwróciłyśmy na niego uwagę bo kilka razy zmieniał kierunek drogi. Ale naprawdę mogę się mylić bo Piotrków jest pełen dziwnie zachowujących się osób.

Gość brawo, brawo, brawo!!
Dla Ciebie autorko za odwagę, wiarę i siłę, a dla tej od "wypierdalaj kaczy ryju" za inteligencję, wrażliwość i wyczucie taktu na takim temacie jak ten. Autorko, udostępniam gdzie się da. Trzymaj się ciepło, ogromnie mocno trzymam kciuki za odnalezienie tego chłopaka. Powodzenia 🌼

Gość jedyne prawdopodobne wyjście
gdyby zył to ze stracił pamięć , idz tym tropem poszukaj jak zachowują się ludzie po jej stracie

CandleCove teraz mnie zaciekawiłaś... jest duże prawdopodobieństwo, że mógłby się tu pojawić. Dlatego proszę, odezwij się do mnie na maila, nie chcę tutaj o wszystkim pisać.

ooo rany ;/ współczuje naprawde i trzymam kciuki aby sie odnalazl szybko.. 3maj sie jakos.. wszystko bedzie dobrze - pamietaj ! buźka :*