Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tapti

seks a tabletki..

Polecane posty

Gość tapti

hej dziewczyny zazywam tabletki i zostal mi tydzien do przerwy dzis kochalam sie z chlopakiem.. czy moge byc w ciazy mimo to? jak myslicie?

Jeśli regularnie bierzesz, nie zdarzały się wymioty, biegunki, to prawdopodobieństwo ciąży jest znikome. Niestety, nic nie daje 100% :/

Perwersja, no ale... Nic nie daje 100%. Tabletki, wiadomo, najpewniejsze :) Ale zdarzają się wpadki przy REGULARNYM stosowaniu.

Gość kurna, dziewczyno!
wiesz jak dzialaja pigulki hormonalne, czy moze lykasz cos o czym nie masz pojecia???

Gość vftyjnbvgtyj
pod koniec opakowania ciąża jest tym bardziej niemożliwa, weź nie panikuj :o

Gość tapti
hmm no nie wystąpiło nic z takich rzeczy. Zazywam tabletki na tobiel

Zazdroszczę Wam tego 100% zaufania do tabletek :P Wiem o nich już chyba wszystko, a zawsze mówię, że nigdy nie wiadomo.

Gość tapti
animizacja straszysz mnie!! :( no ale w sumie troche prawdy jest :(

Na Kafeterii już było parę wypowiedzi, że dziewczyny zaszły mimo regularnego stosowania... Mi też się nie chce wierzyć, że zaszły przy super ścisłym łykaniu, bez wymiotów, biegunek, antybiotyków... Ale... Ciężko się przekonać :P

Ja nie wierzę w takie pisanie. 🖐️ Według mnie nie ma możliwości, żeby doszło do odblokowania owulacji, jeśli nie wystąpiła żadna sytuacja, która mogła mieć wpływ na wchłanianie się tabletek.

Długo już bierzesz tabletki? I jak u Ciebie było z tym zaufaniem? Tak od razu? ;) Ja już hm, pół roku? I ciągle nie. Bardziej wierzę prezerwatywie, która, jak wiemy, ma mniejszą skuteczność niż tabletki... Ale to dlatego, że to widoczna bariera :D

Gość qwer
bykam chora.przy 2 tabletce anty kochalam sie z mezem pijac teraflu.dopiero po czasie wyczytalalm ulotke ze jesli biore teraflu mam poinformowac lekarza.teraflu bez recepty,ja za granica.czy teraflu moglo odblokowac owulacje,sex pomiedzy teraflu a tabsami to 5 godzin.zadaje to pytanie bo kazde fora odpowiadaja co innego,klucie w jajnikach mam od 2 tyg.czy jednorazowe teraflu mogloby tak wplynac na antykocneopcje boje sie starsznie prosze doradzcie czy to mozliwe

Obecnie chyba 2,5 roku. Poprzednie przed przerwą brałam przez dwa lata. Za każdym razem seks z wytryskiem w pochwie bez innego zabezpieczenia od pierwszego dnia.

Gość tapti
hmm ej ja stostuje od wrzesnia na torbiel.. takto nie chce bo juz przytylam od nich ale z chlopakiem skorzystalismy z sytuacji ze zazywam i tak jakos wyszlo a z reguly ja niczemu nie wierze.. :(( ale mysle ze bardziej wierze tabletce niz prezerwatywie

Mnie też to bawi :) Irytujące jest to, że większość pytań na Kafe dotyczących tabletek to rzeczy, które wytłuszczonym drukiem napisane są w ulotce...

Zmień tabletki na inne jeśli Ci się wydaje, że od nich przytyłaś. Mnie nawet nie tyle bawi, co wkurwia jak uparcie twierdzą, że czegoś w ulotce nie ma. :o

Gość tapti
wiem ze to glupie pytanie, ale czasami jest fajnie jak ktos kto to zazywa sie wypowie.. i tak sobie tylko myslalam ze jak plemniki moga przezyc dlugo w srodku to w czasie przerwy moze.. juz sama niewiem. przepraszam was

Gość tapti
nie zmienie tabletek bo i tak ide do lekarza w tym tygodniu zobaczec czy torbiel sie wchlonela jezeli tak to koncze z tym :)

Gość tapti
dziękuje :) wy takie doswiadczone dziewczeta, a ja takie gówno.. ale przysiegam czytalam ulotkeee! tylko tak sie chcialam kogos doradzic :)

Zamiast tabletek lepiej zalozyc spiralke ktora jest najbardziej skuteczna w antykoncepcji.Po drugie nie niszczy organizmu i nie tyje sie po nich.

Gość tapti
jak to przezylas? haha

Oj, ja nie do końca doświadczona - dość młodziutka jestem :) Tylko zanim się wzięłam za seks DOKŁADNIE poczytałam WSZYSTKO o wszystkich środkach antykoncepcyjnych. Wiem co i jak gra i to naprawdę ułatwia sprawę :)