Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tapti

seks a tabletki..

Polecane posty

Gość tapti
wy faceci jestescie tacy wygodni...

Tapti a wiesz, fizycznie nieźle, psychika gorzej :P wszystkie wycięte, a boję się szpitali. Uwaga, jestem na drugim roku medycyny :D

" Zamiast tabletek lepiej zalozyc spiralke ktora jest najbardziej skuteczna w antykoncepcji." Skuteczność taka sama jak przy tabletkach. "Po drugie nie niszczy organizmu i nie tyje sie po nich." Tabletki chronią mnie przed powstawaniem torbieli i po każdych tabletkach chudnę. Nie powtarzajmy stereotypów.

Gość tapti
ahaa kurcze szkoda.. ja mam nadzieje ze jakos sie wchlonie po tabletkach. mam na jajniku prawym 4.5cm. :( szkoda ze ginekologii nie studiujesz hahah chyba ze tak!

Gość tapti
perwersja ty chudniesz po tabletach!? jeju mistrz! mi sie piersi powiekszyly i wogole przytylam..

Gość tapti
haha a co? moge wiedziec? podziwiam Cie!!

Nie wiem jeszcze :/ Dwa lata temu zdając na medycynę myślałam, że psychiatria... Teraz kusi mnie coś bardziej iście lekarskiego - hematologia, chirurgia... Zobaczymy, jeszcze czas :) Za rok praktyki i podpatrzę pracę różnych lekarzy nacodzień. Medycyna nie jest taka zła, jak wszyscy straszą.

Gość tapti
ale duzo nauki pewnie hehe :) ale za to pozniej bedziesz miała dobre zycie ;)

Gość meljoo
Tabletki powstały, by żyło się wygodniej. Jeśli robisz wszystko zgodnie z zasadami, to wyluzuj i przestań się zamartwiać. Ja brałam tabletki, ale musialam przestać bo miały fatalny wpływ na moje zdrowie i życie.

Czy ja wiem czy takie dobre życie... Tata kolegi popadł w alkoholizm, bo po każdym pacjencie, który mu na stole umiera-pije. Jedyna różnica to to, że upija się dobrymi alkoholami, a nie alpagą. Każdy medal ma dwie strony.

Gość tapti
gnębi mnie jeszcze taka sprawa z ktora nie moge sobie poradzic.. jak uprawiam seks przerwyany w 7dc przy cyklu wiecej niz 30 to jest jakies ryzyko? w sumie znowu glupio pytam bo to bylo prawie trzy miechy temu i tysiace testow zrobilam i dwie bety i wszystko negatywne ale tak mnie pępek boli dziwnie ze szok.. ale moze to od torbielka :)

Gość tapti
hmm no w sumie tak.. czasami ludzie mają słabą psychike i nie nadaja sie do takich prac.. wlasnie dlatego podziwiam ją..

Oj Tapti... 1. STOSUNEK PRZERYWANY TO ŻADNE ZABEZPIECZENIE. Szanse na zajście w ciąże są takie same jak przy stosunku "do końca". 2. Ty, kochanie, nie masz cyklu. Zażywasz tabletki, przy tabletkach blokuje Ci się owulacja - ŻADNEGO CYKLU NIE MA. Jak coś to Perwersja mnie poprawi :)

Gość tapti
ale wtedy nie zazywalam. I wiem ze to zadne zabezpieczenie

Oj Tapti... 1. STOSUNEK PRZERYWANY TO ŻADNE ZABEZPIECZENIE. Szanse na zajście w ciąże są takie same jak przy stosunku "do końca". 2. Ty, kochanie, nie masz cyklu. Zażywasz tabletki, przy tabletkach blokuje Ci się owulacja - ŻADNEGO CYKLU NIE MA. Jak coś to Perwersja mnie poprawi :)

Gość tapti
dziękuje wam dziewczyny za rozmowe :*