Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klapka na muchy123456

Czy to będzie bardzo chamskie ? :/

Polecane posty

Otóż... :) Ja mam 26 lat on 29, spotykamy się od rok. On bardzo che poznać moich dziadków, mój dziadek był żołnieżem AK babcia sanitariuszką no i w ogóle bardzo chce z nimi poromawiac na ten temat i w ogóle poznać. Ale jest jeden mały problem, ja nie chce żeby się poznawali, po pierwsze... mój dziadek ma lekką sklerozę a że uwielbiał mojego byłego chłopaka to boje sie że zacznie się przy nim pytac gdzie jest mój Marci (mój były) i kto to w ogóle jest ten nowy :o nie chce glupich sytacji :o Po drugie oni żyją biednie i trochę się wstydze tego przed moim facetem bo on pochodzi z bardzo bogatej rodziny :o Ale najbardziej przeszkadza mi to że dziadek zacznie przy nim pytac o byłego i dopytywać kto to jest ten nowy :o No ale do sedna ... w sobotę chce poprosić faceta żeby podwiózł mnie do dziadków ale chce mu powiedziec żeby ze mną nie wchodził tylko poczekał w samochodzie :o czy to nie będzie głupie z mojej strony ???

Gość pewnie ze to glupie :/
cale zycie bedziesz dziadkow ukrywac? To niepowazne, zastanow sie, chlopak zrozumie. Przeciez to nic strasznego...

Nie chce ich ukrywac ale nie chce żeby dziadek zaczął pytac przy nim o mojego byłego. On cały czas myśli że ja jestem z byłym, zapomina że już rok temu się z nim rozstałam :o

:(

Gość pewnie ze to glupie :/
jezu.....no to co ze zapomina?! :O nie czaje cie...to chyba normalne w poznym wieku prawda? A przynajmniej czesto sie zdarza. To TWOJ dziadek. Ogarnij się kobieto. Bedzie sie pytał to powiesz ze zerwalas z tamtym i teraz jest ten. Trudno, zycie. Ale przeciez to nie tragedia. Pomysl sobie i postaw sie w syt. Twojego chlopaka...co on pomysli jak kazesz mu zostac w aucie?

Gość To bedzie bardzo glupie
i niegrzeczne! Dlaczego uparlas sie nie poznawac ich ze soba? Jezeli chlopak jest dorosly i w miare rozgarniety,to nie bedzie robil problemu z tego ,ze dziadek nazwie go imieniem "bylego".Chyba ,ze wierzy ,ze nigdy przed nim ,nikogo nie mialas...Po drugie,jestes obrzydliwa snobka !!! Jak mozna, wstydzic sie skromnych warunkow zycia dziadkow? Nawet gdyby twoj chlopak pochodzil z rodziny milonerow ,to nie jest powod aby nie pzredstawic mu Dziadkow. Mysle ,ze Dziadkom byloby okropnie przykro,ze maja wnuczke ktora sie ich wstydzi. Swoja droga ,musisz byc nieciekawa osoba.

Chyba będe musiała z nim pogadac i ostrzec go że dziadek będzie mówił o byłym i jeszcze walnie coś głupiego :O

Gość yhyhyhyhyhy
zrób tak, moze chlopak sie obrazi i poszuka sobie kogos wartosciowszego niz Ty:/ wmawiasz nam i sobe ze chodzi o bylego a pewnie bardziej boisz sie co facet powie na mieszkanie dziadków.otóż jak jest normalnym facetem to nic nie powie, a jak przez to zmieni stosunek do Ciebie - tym lepiej,kopniesz go w dupe i nie bedziesz tracic czasu ze snobem i materialsta

Gość frfefre
dlaczego bogaci faceci wybieraja sobie takie puste i glupie lale?:O