migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 wspanialy dzien - zgubilam dzisiaj bardzo cenna rzecz... dowiedzialam o czyms niemilym i boli mnie gardlo... zycie jest piekne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 do tego zacina mi sie komputer co jeszcze mnie dzis czeka? czekam z niecieprliwoscia... moze sie wywale na schodach? jak myslicie, co jeszcze moze mi sie dzisiaj przydarzyc aby moj dzien stal sie ''kompletny''? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość don kafe Napisano Październik 29, 2012 mnie też boli gardło a co do zguby, to zgubiłem dwa bilety mpk po 2,80! A niemiłe zajscie miałem w pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 no to razem jest 5,60. mniej wiecej tyle co kredka do oczu :( a co sie stalo w pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 29, 2012 dzisiaj panna ta migotka co pośladki ma jak szczotka miała cały dzień pechowy i straszne urwanie głowy coś się gubi, wszystko boli cały dzień tak się pierdoli więc migotka hyc za szafę i szczęścia szuka na kafe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 zab, ty szekspirze kafe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość don kafe Napisano Październik 29, 2012 a taka cizia się do mnie przypieprza zamiast zająć się pracą. Mysli że jest taka ważna a nic sobą nie prezentuje, fałszywa pinda. A Ty co zgubiłaś i cóż niemiłego Cię dziś spotkało?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 29, 2012 fon kafe - powiedz jej, że jest brzydka to się obrazi i odczepi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pommmpek 0 Napisano Październik 29, 2012 moze bedziesz jeszcze dzisiaj miala szczotke w tylku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 ladna ta twoja cizia? nie chce mi sie wchodzic w detale, co bylo to sie zmylo, mnie interesuje- co bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdsefwfw Napisano Październik 29, 2012 migotka jesteś do wziecia czy już zajeta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 tak,jestem troche zajeta - troche lawiruje miedzy kafe a innymi zajeciami... do wziecia - dokad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość don kafe Napisano Październik 29, 2012 no własnie totalnie aseksualna, totalnie mi sie nie podoba. No i nie musi, ale byle się odwaliła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdsefwfw Napisano Październik 29, 2012 migotka tylek jak szczotka pytam czy jesteś wolna czy zareczona/mężatka ?! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 hm.. powiedz ze kogos masz... powinno zadzialac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pommmpek 0 Napisano Październik 29, 2012 migotka ma szczotke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 trzeba bylo tak od razu..mezatka z 5 dzieci i kochankiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 pompek ty wulkanie intelektu, skad ty masz glowe do takich tekstow WOW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pommmpek 0 Napisano Październik 29, 2012 wiedzialem ze ci sie spodoba jestem najlepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 o tak... np. migotka ma szczotke- sama bym lepiej nie ujela, wspanialy tekst... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 29, 2012 piękna dziołcha ta migotka zgrabna, wiotka niczym szczotka od chłopaków się ogania butem czasem walnie drania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pommmpek 0 Napisano Październik 29, 2012 no a szczotke w tylku :> :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 29, 2012 pompuś uspokój się, bo ci w tyłek szczotkę wsadzimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pommmpek 0 Napisano Październik 29, 2012 zaabcia tez by chciala :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pravviksson Napisano Październik 29, 2012 żaba miała w tyłku kij od szczotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pommmpek 0 Napisano Październik 29, 2012 no i wszystko juz jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 butem, kijem czy patykiem przepedzam ich wszystkich migiem czasem uzywam miotly lub rozgi cos tam cos tam kluski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 29, 2012 e tam szczotka, wolę wibrator ana... dobra, nieważne dziś migotka nie ma weny gdyż przeżyła straszne sceny życie dziś ją prześladuje kto biedaczkę uratuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 mnie ratuje jak ktos dobrze gotuje bo kiedy jem smaczne potrawy nie interesuja mnie inne sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pommmpek 0 Napisano Październik 29, 2012 zaba masz wibratora, jakiego ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach