Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooopl

wyciek z sutka

Polecane posty

Gość ooopl

Mam takie pytanie, może któraś albo któryś z Was wie. W którym tygodniu ciąży może pojawić się wyciek z piersi? Mi się to przytrafiło właśnie dziś, tj. między 2 - 3 tygodniem ciąży i trochę jestem tym zaniepokojona. nie jest tego duzo,wrecz kropelka moze dwie . prosze o opinie

Gość BDSAFBJADS
Jak jesteś w 2-3 tygodniu ciąży to jeszcze de facto nie jesteś w ciąży. Ciąża liczy się od 1 dnia ostatniej miesiączki więc weź się najpierw dowiedz w którym tygodiu jesteś.

ale jak to wyciek?? jakiego koloru?? 2-3 tydzien ciazy czyli 4-5 od ostatniej miesiaczki tak??

Gość ooopl
tak. pojawiła sie poprostu wydzielina. koloru jasnego... nie wiem co to jest ?

Gość ooopl
zrobilam juz okolo 5ciu testow i wszystkie pozytywne. okresu nie ma juz 6 dni. jestem umowiona na wizytę w czwartek za tydzien. nikt nie wie co to moze byc??

wna tym etapie nie powinno byc zadnego wycieku. Musisz powiedziec o tym lekarzowi bo to moze jakies zaburzenia hormonalne. Ja jak poronilam w 5 tygodniu to pojawilo mi sie wtedy mleko ale to wtedy przez hormony.

Gość ooopl
:O poronienie , tylko nie to

no u mnie bylo poronienie ale zaczelo sie od plamienia a pozniej normalne krwawienie ale u ciebie przeciez tego nie ma

Gość emcekwadrat
Wydaje mi się, że ten wyciek nie musi być powiązany z ciążą. Przy podwyższonym poziomie prolaktyny zdarzają się takie wycieki. Wybierz się do lekarza.