Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cygannnnz

nic tak nie cieszy jak cierpienie byłej kobiety

Polecane posty

Gość cygannnnz

ktora zucila mnie jak ostatnia szmate . Odpierdalala maniane a na koncu mnie zucila . Jest z facetem ktorego auto kosztuje tyle co jeden amortyzator do mojego pojazdu . I teraz cierpi . Boze jakie to cudowne

Gość dfgtzui7890
rzeklabym to ty jestes tym cierpistom:O

Gość rzucila,rzucila,rzucila!
i oby nie wrocila....

Gość dfgtzui7890
Jest z facetem ktorego auto kosztuje tyle co jeden amortyzator do mojego pojazdu . ---------:D:D:D TEZ BYM NIE CHCIALA ZYC Z AMORTYZATOREM:D

Gość cygannnnz
nie chodzi o to , tylko chodzi ze chce sie spotykać z kimś na poziomie . A później bierze jakiegoś obszczymurka . Zatruwała mi zycie bedac ze mna , ograniczala , Dla niej chcialem zrobic wszystko . Caly swiat bym podpalil zeby z nia byc . Mimo wszystko nie pasowalo jej bo widziala w moich oczach kurwiarza . Mimo ze tego ze ja nawet nie rozmawiam z innymi kobietami , no jak raz sie odezwalem to byla awantura na maksa . Normalna rozmowa ple ple a nie zaloty . W koncu mnie rzucila odpierdalajac maniane jakich malo . Spotykala sie z innymi ja za wszelka cene chcialem wrocic . Wrocilismy do siebie i znow mnie pierdolnęła jak szmate bo podejrzewala ze moga ja zdradzic . Cierpialem jak nigdy , po nocach mi sie ciagle snila , wtedy oddalbym bym wszystko za jeden jej dotyk A ona juz miala innego faceta . ALe cale szczescie to minelo . Jej nowy to kompletne zero . Kurwa amator tego w czym ja jestem zawodowcem , reprezentantem , legenda . I w dodatku biedak . Teraz cierpi bedac z nim , A ja jestem taki spelniony ze los sie odwrocil . Ba nawet w zyciu zaczelo mi sie mega ukladac