Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galopujacymysliwy

czy mam prawo byc na niego zla?

Polecane posty

Gość galopujacymysliwy

dzownie teraz do mojego faceta, a on mow ze jest na bilardzie, nie powiedzial mi nawet ze idzie....czuje sie troche pominieta. nie to, ze mnie nie wzial, tylko ze nie powiedzial ze idzie i gdzie. moja kolezanka ma dziwne tlumaczenie, mowi, ze poki nie jestesmy malzenstwem, nie mam prawa sie wtracac w to co robi. a niby ze po slubie juz tak..

Gość don kafe
oj nie kontroluj go. Ty też będziesz się pytała czy możesz wyjść z koleżankami i za każdym razem go informowała? Ja bym powiedział swojej pannie,a idź z Bogiem, baw sie dobrze. Daj mu trochę przestrzeni, trzeba czasem oddechnąć od siebie

Gość Michalekk_pe
dla mnie chore ja jak gdzies wychodze to biore ze soba moja dziewczyne a jak nie moze to ja informuje ze wychodze i gdzie (3 lata ze soba )

Gość galopujacymysliwy
nie mieszkamy razem, dzieli nas 20 km. takze nie mogl spontanicznie wziac ze soba. poza tym, bylam w pracy. niewazne no...nie poszlabym i tak, nie o to chodzi, tylko o fakt, ze mogl moze chociaz sms wyslac...dodam ze ja mam 24 a on 25 lat

Gość kjdjk
lubię wolność i nie zniosłabym jakiś kontroli ze strony chłopaka z drugiej strony widocznie mu nie ufasz skoro nie chcesz żeby chodził gdzieś bez ciebie

Gość fghnjfgjfgjnfghj
NIE MASZ PRAWA!

Gość Michalekk_pe
ja też nie mieszkam jeszcze z moją partnerką ale zawsze sms napiszę, bo to zajmuje tylko 10 sekund mi a jej oszczędza zmartwień, trochę się źle zachował, nie fer wobec Ciebie.

Gość kjdjk
albo żeby cię informował o wszystkim i się spowiadał z każdego kroku

Gość galopujacymysliwy
kjdjk napisalam, ze nie chodzi o to ze beze mnie, tylko ze nie mowi ze np wychodzi do pubu na bilard wieczorem.

Gość kjdjk
wiem napisałam że nie musi się spowiadać z każdego kroku i informować cie o tym gdzie jest,widocznie mu nie ufasz