Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocb??????????

wstręt do alkoholu i papierosów

Polecane posty

Gość ocb??????????

witajcie. zawsze lubiłam sobie wypić jakiegoś drinka lub piwo,do tego paliłam. Pale papierosy od 7 lat,a tu nagle od paru dni odrzuca mnie od fajek i alkoholu- a zawsze miałam "smaki" robiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie wiec jak nie ciąża to co?? czy miał ktoś kiedyś podobnie?? Ten "stan" trwa 5 dni. Dodam,że zażywam tabletki anty od jakiś 9 miesięcy

Gość Michalekk_pe
no to powinnas sie cieszyc ze organizm nie chce przyjmowac tego syfu !

Gość lilaliljanna
ja niedawno przeziebilam sobie porzadnie nerki, nie moglam nic jesc przez pare dni a jak mi przeszlo to nie moglam patrzec na kawe, pietruszke i spagetti i tak jest do dzis. a wszystko uwielbialam

Gość ocb??????????
cieszę się,ale zastanawiam się jak to możliwe,że tak z dni na dzień mnie odrzuca. co jest tego przyczyną,miał tak ktoś???

Gość ocb??????????
u mnie raczej to nie przeziębienie.

Gość malami z duzego miasta
zrob sobie badania, mialam podobnie jak ty, organizm odrzucal papierosy, chcialo mi sie rzygac ... alkohol przestal samkowac... zrobilam badania i mam raka. od 4 misiecy jestem w szpitalu i na chemii, nikomu nie zycze... mam szanse wyjsc z tego (ale w to nie wierze) do lekarza i na badania ale takie kokretne. pozdro z wrocka ...lat 25