Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papilotka84

Do mam dzieci stekajacych...

Polecane posty

Gość papilotka84

Moja corka strasznie steka w nocy. Przez sen. Czasem popiskuje i sie wybudza, a ja... nie spie. Jak jej pomoc? ktos mial podobnie? ma 2 miesiace.

Gość buahahahahahahahahahahah
znowu yebnieta Niko123 i jej problemy:D:D:D:D:D nie no:D:D:D:D co za tępota z niej:D

Gość papilotka84
Nie musisz mi podbijac. Nara.

Gość cooleeeee
boze, wezcie ta kobite:O

Gość dupa mamuśki
mój mąż też stęka przez sen...jak mu pomóc ? jego mama nei wiedzieła jak mu pomóc....

Gość dorota765
Mój mlody zaczął stękać jak skończył jakieś 3 tygodnie, stękał tak od 4-5 nad ranem. Różne opcje braliśmy pod uwagę, do tej pory nie wiemy na 100% co mu było, ale podejrzewamy, że może to była nietolerancja laktozy. Z czasem mu przeszło.

Gość papilotka84
Ja wlasnie tez to obstawiam, od 3 dni nie tykam nabialu. A kiedy mu przeszlo?

Gość czuje pewnie nie jedna
Asiu nie wymyślaj nowych nicków i tak każdy na kilometr rozpoznaje twoje tematy a skoro byłaś u lekarza i nic nie stwierdził to czego oczekujesz po wróżkach z kafeeeee?

Gość czuje pewnie nie jedna
Laktoza to CUKIER!!!!

Gość papilotka84
Nasz lekarz nigdy nic nie stwierdza, a kolezanki dziecko ma od 3 miesiecy zapalenie ucha, wiec to nie miernik.

Gość gbfhbaaa
3 miesiace zapalenie ucha....chyba ci sie cos poyebalo kretynko

Gość papilotka84
Nie, nie pojebało. Sama jestes kretynką. Jakis wysięk z ucha miała jej córka, może nie dokładnie zapalenie. Dziecko beczące, mało spało - lekarka na to, że tak ma.

Gość gbfhbaaa
a idz w chuj jebany pustaku kafeteryjny,pierdolisz jak potluczona zapalenie, moze nie zapalenie:O kuuuurwa,wez cos czytaj o wychowaniu i zdrowiu dzieci bo swojemu dziecku krzywde zrobisz swoim brakiem mozgu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mój mały stęka po pierwszym nocnym karmieniu. Jak go odkładam do łóżeczka to właśnie tak strasznie stęka, główką na boki szybko kręci, łapkami po buzi, główce tak strasznie się drapie, za uszka się łapie, i to wszystko niby na śpiocha, przy zamkniętych oczkach. Nie mam pojęcia co to może być. Trwa to pół godziny z małymi przerwami, albo sam się uspokaja albo biorę go do nas do łóżka, przytulam mocno, prawie że knebluję łapki i wtedy jakoś zasypia. Jutro idziemy na szczepienie to się wypytam o co kaman.

I mój też ma 2 miesiące. Tymi łapkami tak strasznie po buzi się drapie, mimo obciętych paznokci, że skarpetki mu zakładam na noc na łapki.

Gość papilotka84
Elka, daj znac jak mozesz co powiedzial lekarz. Moja robi identycznie, tylko po niemal kazdym nocnym karmieniu. W dzien nie.

Gość dorota765
Z tymi lekarzami to bym nie przesadzała, wszyscy do lekarzy odsyłacie, a jakoś jeszcze nie spotkałam lekarza który by się przejął kolką/stękaniem dziecka. U nas stękania ustępowały stopniowo - po 3,4 miesiącu było mniej; tak do pół roku przeszły; młodemu ulge przynosiło zrobienie kupy; nie wiem w sumie czy to nietolerancja laktozy czy po porostu niemożność wyrpóżnienia powodowała takie dolegliwości; przy nietolerancji laktozy pomagają kropelki delicol, bo zawierają laktazę - enzym rozkladajacy laktozę (chyba jedne z nielicznych, których nie wypróbowaliśmy). Do dziś mamy pewne problemy, młody jest na bebilonie pepti - zwykłe mm i nabiał powodują u niego biegunki; lekarze kwitują to stwierdzeniem, ze ot pewnie nietolerancja laktozy i żeby mu nabiału nie podawać tylk omięso;/ i na tym isę mądrość lekarzy kończy:/

Gość pewnie jakiś
pewnie srać im się chce to stękają. Albo tak samo niedorobione jak ich poyebane stękające matki :D

Gość papilotka84
podnosze. dzis kolejna noc wyjeta z zyciorysu. Teraz mala w hustawce a ja sniadanie choc jem

Gość hmmmmmm ??????????????????????
ale ona w nocy tylko stęka przez cen czy płacze?

Gość papilotka84
tylko w nocy, zwłaszcza jej grzebię paluszkiem w dupci żeby zobaczyć czy od zapartej kupki tak stęka.

Gość papilotka84
Stęka w nocy i czasem popiskuje. To wyżej to oczywiście podszyw. Byłam znowu u pediatry, dostała debridat i floridral - stosowala ktoras? Jak efekty?

Gość Asiu 2 szczere rady
Po pierwsze to zmien lekarza bo jak nie ufasz swojemu to nie warto chodzic. a po drugie mniej czytaj na forum, zakładaj mniej tematów a więcej czasu spędzaj po prostu ciesząc się macierzyństwem-zobaczysz że od razu będzie o połowę problemów mniej.

Gość papilotka84
Mala dostala debridat i gowno zadzialal, znowu spalysmy 3 h... :/

Gość papilotka84
Mala dostala debridat i gowno zadzialal, znowu spalysmy 3 h... :/

Gość oj tammmm
ty chyba za dużo cudujesz z tym dzieckiem... może ona ma dużo wrażeń w ciągu dnia i dlatego w nocy jest niespokojna.

Gość papilotka84
Juz nic z nim nie robie w ciagu dnia od 1.5 tyg...