Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ol yeah 27

ILE mieszkac z FACETEM zeby wiedziec ze to TEN?? * * *

Polecane posty

Gość ol yeah 27

jw?! czy sa jakies reguly w ogole??

Gość spawacz234
tak regula ta wynosi 5lat 4miesiace i 3 dni

Gość nie po tyzm
po czynach widac czy to ten

Gość lusiapusia
1 rok chodzenia plus prawie 6 lat mieszkanie razem i ... rozchodzimy sie bo swierdzilismy po 7 latach ze jednak nie chcemy byc ze soba.

Gość ol yeah 27
no wlasnie tego sie boje :/ jestem ze swoim ponad 2 lata ale mieszkamy na razie nie ze soba bo odleglosc i praca w roznych miejscach pow mu ze bede potzrebowala ok 2, 3 lat zeby dac sobei czas na zob jak to jest razem a on stwierdzil ze to duzo :/

ja znam neistety wiele par ktore potrafily mieszkac ze soba np 5 lat a mimo o zwiazek sie rozpadl, na szczescie nie wzieli slubow... wiec arto te pare lat poczekac :)

Gość nie ponimaju
Pewnie zależy od osoby, a raczej osób. Ja jestem ze swoim 3,5 roku, w styczniu sie wprowadza, jak się nie pozabijamy, to zaczniemy planować ślub:P

he he jak sie nie pozabijamy :p dobre :) no zalezy ale ja wole odczekac z doswiadczenia innych wiem ze warto :)

Gość nie ponimaju
Ja rozumiem, tylko ciężko tak określać, ja bym wolała tego nie robić. Nie ustalać konkretnie, że 2,3 lata. Chciałabym po prostu, żebyśmy oboje byli pewnie i dopiero wtedy zadecydowali o ślubie itd. Na szczeście oboje nie mamy póki co parcia na to, żeby coś przyspieszać.

Gość rahiaa
my nie mamy tez parcia tylko moj facet jest 10 lat starszy i hcialby byc juz pewny NAS a ja pow mu ze bede potzrebowala zebysmy byli razem kilka lat najpierw, teraz jestesmy 2 lata para, zebym sie upewnila w koncu to w pewnym sensie decyzja na cale zycie

Gość nie ponimaju
No ja swojemu nie mialam obaw, żeby o tym powiedzieć. Mamy podobne podejście. Jesteśmy pewni, że chcemy być razem. A jednocześnie zdajemy sobie sprawę, że trzeba poczekać na tą pewność, że to ma być już na zawsze.

moj o tym wie i jak powiedzial ma nadzieje ze nie potrwa zbyt dlugo proces upewniania sie co do dalszej przyszlosci :p ja jednak mam swoje zaady zwlaszcza po sotatnim zwiazku ktory trwal 4 lata