Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczka2i2312313

Mam taka fantazje żeby....

Polecane posty

Gość Moniczka2i2312313

przeleciało mnie paru facetów jeden po drugim , po kolei ... Ale żeby to nie było umawiane z nimi wcześniej tylko żeby to tak samo wyszło . Na zywo bym sie do tego nie przyznała ,ale tu jestem anonimowa wiec co mi tam ma któraś podobne fantazje? No i żeby ci faceci mi sie podobali oczywiscie . Nawet chciałabym to zrealizować kiedys. Miałam już sporo partnerów ( 12) ale zawsze ,, pojedynczo"... Miałam okazje na trójkąta ,ale nie chciałam wtedy

Gość taakafanaatazja
chciałąbyś być tak wykorzytana ? żeby to zrobili bo tak chcieli i nie pytali się czy ci się to podoba ?

Gość Moniczka2i2312313
Może nie żeby mnie zgwałcili ,ale żeby poprostu mnie przelecieli pokolei ,a ja bym sie zgodziła na to ;)

Gość Moniczka2i2312313
kolina z Lublina - już miałam okazje żeby mnie 2 tak przeleciało ( kochanek chciał zaprosić swojego kolegę) ,ale wtedy sie bałam nie wiem czemu...

Gość Moniczka2i2312313
a ja bym chciała żeby tak zrobiło ze 4 , 5 ... Mozna by było takie cos ustawić , chetni by napewno byli ,ale wolałabym żeby to wyszło samo np na imprezie jakiejś ...

Gość Młody niedoświadczony
Ja mam taką samą fantazję, tylko żeby zamiast facetów były fajne laski. I żeby mnie tak kiedyś w 5-6 zgwałciły i rozprawiczyły :)