Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No,no i co?

Słyszałyście to?

Polecane posty

Gość No,no i co?

-słyszałyście????

Gość No,no i co?
Do drugiej klasy podstawówki jadła z butelki ze smoczkiem-,,Perfekcyjna pani domu" tvn ta ruda młoda! I co i co?

Gość No,no i co?
Krzywe zę by ma? he? sepleni? co tam jeszcze?

Gość No,no i co?
no! Żadna się nie odezwie?

Gość no a jak ubierasz codziennie
no ja słyszałam i właśnie się skrzywiłam jak o tym powiedziała, ale widać po matce że dalej myśli że jej córka to córeczka, biedne dziecko, pewnie chetnie by ja nadal kaszka karmila

Gość No,no i co?
No program taki! whedif na tvn właśnie leci program(teraz reklamy są) i występuje tam dziewczyna co do drugiej klasy podstawówki piła z butelki ze smoczkiem mleko. -Już wiesz?

a swoja droga to troche krzywe zeby ma... akurat mi tam bardziej o wychowanie takie tu sie rozchodzi jak o jakies fizyczne szkody, wez kuźwa duzemu dziecku smoka dawać?

Gość No,no i co?
no a jak ubierasz codziennie no ale ma jakieś wady z tego tytułu że tak długo piła to mleko z butli ze smokiem? Kurcze znam kogoś kto pił do 3klasy szkoły podsrtawowej i też nie ma ani wad wymowy ani zgryzu ani nic.

na tvnie to norma że nic normalnego się nie dzieje:) nie potrzebuję włączać, nic mnie tam nie zszokuje no chyba że zaczną szkalować partię rządzącą;)

Gość No,no i co?
Nie no na to to bym nie liczyła.

no nie wiem z cZego ma dlatego napisałam że akurat mi sie tam w tej kwesti nigdy o takie coś nie rozchodzi, aczkolwiek po tym jak napisałaś to zauważyłam że troche ma takie zajecze zęby ;) Czy to butelki ze smczkami czy smoczki itp... wszystko jest dla dzieci ale umiar do cholery jakis wiekowy. Tak samo w odwrotna strone patrzac na chodzik np - tez moim zdaniem jest ok, ale nie ze tylko dziecko oczy otworzy i do drzemki w tym biega, od wieku ze potrafi do wieku sie miesci... no kuzwa tu w szkole moze pierwsza fajke zapalila w krzakach z kolegami, a w domu kaszka z butelki ze smoczkiem :D

Gość No,no i co?
Podobno perfekcyjna pani domu nie mieszka tam gdzie pokazuja w tv i ma syf w domu,jara fajki i chodzi poczochrana.

Gość No,no i co?
Wygląda zatem na to że perfekcyjnie jest tylko wychudzona.

Ja piłem dosyć długo z butelki i mam piekielnie krzywy zgryz bo jak pijesz z butelki to wciągasz policzki do środka dlatego trzeba wcześnie odstawiać i smoczek musi być mały krótki.

no i co z tego gdzie mieszka i jaka jest na codzien? Ona tylko prowadzi program a nie jest jego pomysłodawczynią itp. Dostaje scenariusz, kwestie maja obgadane itp... jak jakiś aktor gra dobrego to znaczy ze jest przykłądnym obywatelem? A ci co graja zwyrodnialcow z doswiadczenia role biorą? To tylko program i gra, a o prowadzącą ubiegały się inne prezenterki i aktorki wiec ktora by nie wygrala z każdą byłaby ściema... a tym co przychodzą do programu czesto się należy opierdol :O dzisiaj to akurat spokojnie było jak w 80% procentach domu, a czasem to masakra jakas. Chyba tydzien temu typka mieszka w domu prawie rok i ani razu nie umyła podłogi bo nawet nie pamieta, a innym razem babka w kuchni trzymała ziemniaki i jabłka na ziemi obok kociej kuwety gdzie sporo rozsypane z niej było itp :O No ja pierdole :O