Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klawisz czarny

znow to samo

Polecane posty

Gość klawisz czarny

dlaczego wciąz popełniam te same błędy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego wciąż żałuje, że czegoś nie zrobiłem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co mi jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fdberfbhtrhbr
a co sie stalo!!!!!!!!!!

Gość klawisz czarny
albo sie upic i stoczyc na dno w którym i tak już gnije albo liczyc na katastrofe lotinczą

Gość klawisz czarny
stoi przedemną flaszka Sobieskiego. Pije wódke - pierwszy raz w życiu zamierzam sie upic.

Gość klawisz czarny
bede pic calą noc, wszystko mam w d............, na niczym mi nie zalezy, mam to huj... życie w d... choc przez moment chce robic cos spontanicznie, nie przejmowac sie nikim i niczym, szklanka za szklanka

ja zaraz pije drugiego browara więc nie jesteś sam ;) a ludzie niestety popełniają ciągle te same błędy... niby się mówi że się uczą na błędach a gówno prawda

Gość klawisz czarny
wim mertens (4 mains) mi gra - czuje jak alkohol koi moje nerwy.

Gość klawisz czarny
Boże, jaki to błogi stan !!!!! - czuje sie absurdalnie idealnie!!!!!!!!!! w głowie mi sie kręci a usta pokazują zęby!!!!! wszystko mnie cieszy nawet to że komuś z du... śmierdzi!!!!!!!!!! Jak moglem przez 2o kilka lat nie wiedziec co to za cudowny stan!!!!! od tej pory zamierzam więcej pic tej wody!!! ledwo utrzymuje sie na krześle bo śmiech zabiera mi powietrze, rece opadaja mi bezwladnie a glowa opada na centralne ogrzewanie

Pamiętaj tylko o tym że ten błogi stan to tak naprawdę chwilowy stan... Później niestety wszystko wraca... Ważne żeby w to całkiem nie popaść bo takie pocieszanie się to nie jest zbyt dobra droga... choć bardzo przynosi ukojenie i zapomina się o wszystkich problemach...

Gość klawisz czarny
ależ absolutnie nad wszystkim wciaz czuwam - opanowanie pierwsz klasa nie ma powodow do obaw, i choć nie wiem jak duzo wypije, nigdy samokontroli nie wybije!!!

Gość klawisz czarny
moj brat sie zamartwia przez sen ale ja to mam w du... wszystko mi zwisa czyje sie jak debilka na łące u Schulca robie sobie filmy by upamietnic ten dzien wygladam jak kretyn ktory wie czego chce jest tak cudownie jak na keruzeli wszystko sie kręci i wszystko sie mieni i nie chce zakonczyc tego stanu chce cieszys sie chwila az do zamkniecia baru