Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie jedno

Mogłybyście być z facete, który pisze ktury?

Polecane posty

Gość Pytanie jedno

Nic nie czyta, sadzi straszne byki i ogólnie tumanowaty, ale silny, dobrze zbudowany, męski, pewny siebie i dobrze zarabiający jako spawacz albo inny hydraulik?

Gość Pytanie jedno
Mogłybyście być z facetem, który pisze ktury?

Gość Pytanie jedno
Ale taki tuman może być robotny i sporo rowów na akord dziennie ukopać :classic_cool:

Gość no ja niestety jestem
z takim facetem 😭

Gość inzynier serwisowy//zablok
Ja tak pisze i nie narzekam.

Gość jaksjaksjasj
No tak, z takim co pisze z bledami nie mozna byc absolutnie. Poprawne pisanie jest gwarancja tego ze facet bedzie wyksztalcony, kulturalny, kochajacy. Taaaaa a swistak siedzi i zawija sreberka....

Gość Pytanie jedno
To czemu nadal z nim jesteś, skoro Ci to przeszkadza?

Gość Pytanie jedno
Kochać nawet może tuman o intelekcie jaskiniowca, tylko która inteligentna kobieta by chciała być kochana przez neandertalczyka?

Gość jaksjaksjasj
Lepszy taki o super manierach i poprawinie piszacy, ktory np chleje i od czasu do czasu wpierdol da swojej kobiecie. Jak mozna skreslac kogos tylko dlatego ze nie pisze poprawnie.Maskra

przepreślić można za wszystko. Na mojej pierwszej rozmowie przekreślono mnie bo jestem wagą..........

Gość no ja niestety jestem
a jakby Twoj facet np. nie opuszczal klapy od kibla to tez bys z nim nie byla? nie mozna skreslic czlowieka tylko dlatego, ze nie zna zasad ortografii (on twierdzi, ze ma dysleksje, ale jasne, kazdy tak mowi)

Dyslekcja to dysfunkcja. A dysortografia to problem. A nie zamknięta deska to najczęstsza przyczyna rozwodów gdzieś czytałem. SEX i zdrada DESKA Rozrzucone ubrania i wąchanie skarpetek etc.

Gość Pytanie jedno
Co z tego, że ktoś się szczerze zakocha, skoro dalej jest tumanem? Może mieć dobre serce, ale i tak będzie prostym tumanem z epoki kamienia łupanego, który nie potrafi mówić po polsku

Ale może mieć większą wiedzę od ciebie. Większe doświadczenie. Być lepiej obytym itd. 99% kobiet które dowalają siędo ort. To polonistki, po filologiach, socjologiach etc. Typowe zachowanie psorów itd. Jak nie mają co robić czy nie potrafią poszerzyć horyzontów to dowalają się do ort. A w życiu nic innego nie potrafią.

Gość Pytanie jedno
A taki facet to tylko na łopatologii się zna

Gość Perw mobilna
Przecież partnera dobiera się również pod kątem intelektu. O czym mam z nim rozmawiać skoro nie czyta i jest głupi. Mężczyzna musi być dla mnie autorytetem. 🖐️

Gość klawisz czarny
jasne, że nie! facet kotry pisze ktory jest jak dupa bez dziury

Gość A ten...
Kocha sie nie za to jak ktos pisze ale co ma w glowie i jaki jest! Dziecinko idz spac

Gość Pytanie jedno
Ale po co kochać kogoś, kto zbyt bystry, lotny i inteligentny nie jest? Po co kobieta na poziomie miałaby się zakochiwać w tumanie? Normalnej osobie się włączy czerwone światło, żeby zgasić w sobie fascynację kimś może i dobrym oraz ładnym, ale prostym i słabo rozwiniętym intelektualnie

Gość Jadzia186
Tylko tłuki kaleczą język ojczysty. :classic_cool:

Gość Zdrajcy!!
Wynocha zdrajcy ojczyzny!!!!!

Gość klawisz czarny
o sorry zrobilem bład! ale wybaczcie mi, dzis jest wyjątkowy dzien, stracilem prawictwo bo upiłem się z rak mi wszytko leci ale smiech nadal cieszy przed chwilą wszedł mój brat by sprawdzic jaki moj stan, troche sie zawstydzilem ale oczy mu zamydlilem powiedziałem, ze pisze wiersze do ukochanej z umiłowaniem, ale on nadal twierdzi ze z pokoju alkoholem smierdzi wiec udalem ze to swieca ktorej zapach tak oswieca, ze nie mozna przestac pisac bo jej won wszystkich zachwyca ale belkot wychodzi z moich ust chyba wszystkich odrzuca wulgarnosc moich ust, nie chce mi sie niczego upiększac bo muzka z moich glosnikow jest taka piękna

Gość Natashasandiennw
Moj chlopak potrafi napisac ktury, "tam pisze" zamiast tam jest napisane i wiele innych. Nie mieszkal w Polsce przez 4 lata, mowi w 3 jezykach i skonczyl super studia:)

Gość tuman zawsze bedzie tumanem
nie wazne ile bedzie zarabial