Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalutkaPati

Czy to możliwe że zapomniał?

Polecane posty

Gość MalutkaPati

Byłam z nim ponad rok, nie zawsze było idealnie ale jakoś się układało i niedawno przeżyliśmy swój pierwszy raz. Po jakimś czasie zerwałam z nim, bo zachowywał się tak jak nie powinien. Po niecałym miesiącu znalazł sobie nową dziewczynę, gdy jestem blisko niego to zaczyna pisać do niej esy, ma do niej różne miłosne opisy... Czy to możliwe że w tak szybkim czasie zapomniał o mnie?

Lekarstwem na starą miłośc jest nowa miłość... Jesteś teraz zazdrosna bo widzisz jego zainteresowanie tamtą dziewczyną... Wiesz Ty go zostawiłaś... My ludzie jesteśmy jak psy ogrodnika, niby tu kogoś nie chcemy, ale jak zobaczymy byłego z nową z którą mu się układa to włancza nam się czerwona lampka zazdrości... Nie chcemy kogoś, a sami nie chcemy też żeby ktoś inny go miał... Może daj mu spokój, niech sobie ułoży życie.

ale jest też inna możliwość... że może skoro to wszystko zdarza się tylko w Twojej obecności to może on po prostu pamięta jeszcze o Tobie i chce żebyś była zazdrosna albo chce zrobić Ci na złośc... Różnie może być.

Gość wszytsko sie moze
zapomniec to na pewno nie, ale juz nie chce Ciebie :( chce Ci zrobic na zlosc

Gość atropina
opisy do niej? - kolejna 'krejzi nastka'. Dziewczyno do książek !

Gość wierna2012
a moim zdaniem po prostu nie jest już Tobą zainteresowany, niby czemu mialby Ci robic na zlosc? przeciez kazdy chce być szczesliwy a nie robic innemu na zlosc, ogarnij sie