Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandys

Wy tu pierdu pierdu a popatrzcie co czeka nas dzisiaj w Europie

Polecane posty

Gość sandys

po uderzeniu huraganu Sandy na USA od wschodu , już widać, że cena ropy na rynkach zachodnich rośnie, para EUR/USD - Euro się umacnia , cena złota jak zwykle przy takich okazjach rośnie , podobno pingwiny przestały się pukać i rozmnażać a z Polski wyparowało kolejne 25,5 miliarda dollarów aby spłacić ostatnią ratę kredytu za czasów Gierka , szkoda, że Gierkowi nie możemy zameldować tu i teraz, panie pierwszy sekretarzu partii socjalistycznej, meldujemy zakończenie działania , huurra pomogliśmy a teraz niech nas rządzący całują po pośladkach aby znowu ich wybrać

Gość Zdrajcy!!
W polsce bedzie lepiej!!! A zdrajcom ojczyzny mowimy osto WON!!!

Gość sandys
chyba jeszcze nigdy w życiu tak szybko nie rosła cena EUR wobec USD jak teraz i cena ropy leci na północ

Gość sandys
obstawiam że dzisiaj rano naszego czasu o godz. 7 cena jednego dollara będzie wynosić 2,82 zł. po huraganie w USA

Gość sansys
az ide se wymienie euro na dolary a co mi tam

Gość klawisz czarny
kilka lat temu w programie plus minus góral przepowiedzial, że dolar będzie jeszcze potęgą - ja mu wierze. :)

Gość cfefere fdfdfdefdfdffd
Zawsze się zastanawiałem, dlaczego USA jest takie przeklete i nawiedzają je wszystkie żywioły: Huragany, tornada, powodzie, pożary, susze, tysiące martwych ryb, ptaków itd. Teraz już wiem. Tam mieszkaja przeklęte dzieci szatana - żydzi, dlatego Bog zsyła tam klęski.