Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załaman_a24

chłopak mnie zastrasza

Polecane posty

Gość załaman_a24

mam problem;/ przez jakis czas spotykalam sie z chlopakiem. Stwierdzilam ze to nie ma sensu ze wzgledu na to że jest on chorobliwie zazdrosny. Powiedzialam mu ze to koniec i etedy si zaczelo...ciągle sms-y z grozbami, telefony itp... Normalnie poszlabym zglosic to na policje ale ten mój byly chlopak jest Policjantem i wiem jak to jest-policja trzyma sie razem... Co mam robić?! jestem przerazona...

Gość akifjerihufrwhfl
wyprowadz sie

Gość mów wszystkim co się dzieje
Powiedz rodzinie, wszystkim znajomym, pokazuj te smsy. Nie ukrywaj, tylko niech wszyscy wiedzą co on robi. W razie czego zeby wiedzieli. A jak byś miała jeszcze świadków na jego agresje słowne, oby nie czynne, to składaj doniesienie do prokuratury, nie na policję, bo tam wywalą twoje pismo do kubła. Zbieraj dowody. Staraj się nie chodzić sama wieczorami, bo cię jeszcze gdzieś wywiezie. Pilnuj się, może pozna inną, to ci odpuści.

Gość załaman_a24
a najlepsze w tym wszystkim jest to ze on ma dziewczyne...jest z nią od 6 la-t ja sie o tym dowiedzialam przypadkiem jak to zakończyłam a raczej ajk chcialam to zakonczyc. On jest jakiś psychicznie chyba chory;/ nie wiem czemu nie chce sie odczepic:(( Na wsparcie rodziny nie moge liczyć bo oni nawet nie interesują się mną...znajomi wiedza o wszystkim, Boje sie to rozglasniac. Nie chce spraw w sądzie itp:(

Gość znajdz jego dziewczyne i jej
powiedz o tym wszystkim. albo go zastrasz ze jej powiesz o waszym romansie

Gość rodzina musi wiedziec
Rodzina powinna wiedziec mimo wszystko co sie dzieje bo jak to jest psychol i cos sie stanie to znajomi Ci nie pomoga... Uwazaj na siebie i nie chodz sama nocami

Gość moj kot jest rudyyyy
ZMIEN NUMER TELEFONU, HELOŁ?

Gość gangnam stajl
nie chcesz spraw w sądzie. To co chcesz? Nie rozumiesz, że on jest psychiczny i będzie cię gnębił? I jak nic nie będziesz robić, to on będzie się jeszcze gorzej zachowywał? A jak zobaczy, że wszyscy wiedzą, to go może powstrzyma. A ta dziewczyna wie o tobie? Jej rodzina wie? Lepiej gadaj wszystkim dookoła. I napisz do prokuratury, tylko zbieraj na gnoja dowody. A jak nie chcesz nic robić to bez sensu się tu zalisz.

Gość załaman_a24
jego dziewczyna nie wie o mnie. Boje sie ze jak ona sie dowie to bede miala jeszcze bardziej "przesrane". Najgorsze jest to że on wie gdzie ja mieszkam. Zmiana numeru telefonu tu nie pomoze. A czy jak pójde do prokuratury to sms-y od niego wystarcza?? bo swiadkow nie mam;/

Gość no to masz przejebane :)
z policją nie wygrasz...lepiej wróć do niego i rób wszystko zeby sam sie odczepil

Gość ole le le
jakim cudem Ty nie wiedzialas ze on ma dziewczyne. a jak ja ma to niech sie jej trzyma. Powiedz mu, że sobie kogoś znalazłaś i niech się chłopak opamięta. A jak nie to bedziesz zmuszona do prokuratora iść bo na policje nie warto-nic z tym nie zrobią tylko Cie wysmieja

Gość pedro21
Nagraj jeszcze rozmowy telefoniczne, jeśli będzie ci groził to możesz coś działać wbrew pozorom aktualnie psa można szybko udupić, nagrania smsy, jeszcze może jakieś filmiki nagrane telefonem komórkowym będą dobrym dowodem jeśli będzie ci bardziej dokuczal. Otoczenie czy najlepsza koleżanka muszą o tym fakcie wiedzieć, nie masz pojęcia do czego zdolny jest psychiczny pies który w pracy żyje w stresie później jeśli mu coś nie idzie na rękę jest dość groźny. Uważaj na siebie, ale okazuj strachu, bo to go jeszcze bardziej napędzi do wszelakich akcji.

Gość załaman_a24
czasem mi brak jego pałki

Gość załaman_a24
fajnie że ktoś sie podszywa. Idioto nie rob sobie żartów z poważnych rzeczy... Dziękuje wszystkim za rady. Naprawde pomogliście. Dobranoc

Gość konam
czy jestes z Zabrza może?

Gość miiiiiiimi
znam jedną działającą na wszelkie urzędy. Podpowiedział mi pewien inspektor :). Mianowicie napisać pismo do policji, do prokuratury itp- koniecznie zrobić kopię do podpisania przez przyjmującego pismo do urzędu. W adnotacjach dopisać, że pismo poszło do wiadomości wyższej instancji- nie wiem jaka jest w policji- jakiś wydział wewnętrzny? Gwarantowane, że się zajmą ze strachu przed tymi wyżej w hierarchii.

Gość a co to policjanta
nie dotyczy prawo? nie przesadzaj,skoro ci grozi zamelduj w prokuraturze