Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulkaaa1982

Co sadzicie o związkach introwertyczka+introwertyk???

Polecane posty

Gość Kasiulkaaa1982

Ja jestem w takim związku od 13 lat, a mieszkamy ze sobą od 9 i jest super. Mój chłopak jest na tyle aspołeczny w stosunkach międzyludzkich że na pewno mnie nie zdradzi bo po prostu nie potrafiłby poderwac żadnej przebojowej kobiety :D A poza tym jestesmy dobrze dopasowani i jesteśmy jak introwertyczne papużki nierozłączki :) potkałam sie jednak z stwierdzeniem że introwertycy powinni sie wiązać z ekstrawertykami co o tym sadzicie??

Gość Kasiulkaaa1982
nic nie sądzicie? :(

Gość wisztapssa
odludztwo we dwoje jest super-gratuluje

Gość wyjątek
Zwiazek introwertyka z ekstrawertykiem to katastrofa.

Gość Introwertyk90
Uważam, że taki związek jest najlepszy dla introwertyków, ogólnie moim zdaniem najlepiej jak introwertycy wiążą się z introwertyczkami a ekstrawertycy z ekstrawertyczkami, mieszane pary prędzej czy później rozpadną się z braku wspólnych zainteresowań i wzajemnego zrozumienia. Sam jestem introwertykiem i nie wyobrażam sobie życia z ekstrawertyczką, wolę żyć z introwertyczną dziewczyną rozumiejącą z wzajemnością, że to, że chcę trochę posiedzieć sam albo jestem małomówny nie dlatego, że się na nią obrażam, tylko taka jest moja natura. Wolę też wspólne siedzenie w ciepłym domku, wspólne oglądanie filmów i rozmowy o przeczytanych książkach niż włóczenie się po klubach, robienie hałasu czy upijanie się do nieprzytomności, jak to często robią ekstrawertycy.