Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucy76

dziecko chore a zabieg w piatek

Polecane posty

Gość lucy76

Kto doradzi ????? Córka od 2 tyg ma katar najpierw był bezbarwny potem coraz bardziej przechodził pod żółty w niedzielę nad ranem dostała gorączki 39 po nurofenie gorączka spadła i więcej się nie powtórzyła . Dzisiaj nad ranem trochę kaszlala potem już nie i migdaly widzę że powiększone (trzeci migdal wycięty) . W piątek ma mieć drenaż uszu i nie wiem co robić ...może trzeba amtybiotyk ale mówią że przed zabiegiem nie można...

Gość lucy76
Na wizytę trzeba czekać 2tyg( prywatnie) a lekarz który ma zabieg robić to będzie 23 listopada na zabiegi przyjeżdża że śląska a pediatra u nas to antybiotyki chce dawać nawet jak dziecko było odwodnienie po jelitowce ...

Gość lucy76
Tego od zabiegu nie mam a w klinice odbiera kobitka która pojęcia nie ma to chyba właścicielka bo kasa przez nią przemawia a do prowadzącej to dodzwonić się nie można

Jakieś to wszystko podejrzane :o Lekarza nie ma, numeru telefonu nikt nie zna :o Czemu nie pójdziesz z dzieckiem do normalnego szpitala? Przecież jak to pilne to szybko się odbędzie zabieg.

Gość lucy76
Nie podejrzane... Takie jest życie na zabieg w szpitalu to trochę się czeka a do tej kliniki od niedawna lekarzy sprowadzają i nie mam numeru do niego bo chłopa na oczy nie widziałam ... A prowadząca nie przyjmuje codziennie ... Nie wiesz jakie są realia?? Jak człowiek potrzebuje konsultacji to z znikąd nie dostanie