Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelia252525

Chyba bedzie dziecko... objawy, poradzcie

Polecane posty

Gość amelia252525

okres spoznia mi sie 2 dni. wiem, ze to nie duzo ale zawsze mialam jak w zegarku. bolaly mnie piersi bardzo mocno przez dwa dni, dzis obudzilam sie bez bolu. od dwoch dni boli mnie delikatnie podbrzusze. mam zgage i inaczej sypiam. szyjka macicy jest twarda i zamknieta. robialam test wyszedl negatywny ale byl malo czuly, ten z tych tanszych - mialam go w domu. co myslicie?

Gość gfnhmjhfcg
Wybierz się do laboratorium na betaHCG i będziesz miała 100% pewność, czy to ciąża czy nie. Generalnie test powinien wskazać wynik w dniu spodziewanej miesiączki, ale nie zawsze tak jest

Gość amelia252525
nie mieszkam w polsce, tutaj betaHCG tylko jak jest ku temu powod. nie mozna od tak o to poprosic. dodam, ze mam bole 'od krzyza'.

Gość Leśny wietrzyk
Ja na tym etapie miałam szyjkę miękką, taką "rozpulchnioną" i nawet myślałam, że się nie udało bo szyjka miękka ale ginekolog później ciążę potwierdził.

Gość amelia252525
kazdy ma chyba inne objawy ;) w sumie ciezko jest stwiedzic ciaze z samych objaw bo nigdy nie ma 100 procent pewnosci.. chcialam sie poradzic bo juz sie staram od 9 miesiecy i w tym miesiacu po raz 1 czuje, ze sie udalo ;)

Gość gfnhmjhfcg
odczekaj 2 dni i zrób ponownie test, objawy, które opisujesz mogą zarówno przemawiać, jak i nie za ciążą.

Gość amelia252525
zrobie test jutro rano, moze wyjdzie

Gość amelia252525
zrobie test jutro rano, moze wyjdzie