Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boląca pierść

boląca pierś

Polecane posty

Gość boląca pierść

Od kilku dni boli mnie pierś. Raczej w okolicach sutka. Guzka nie wyczuwam. Do lekarza mogę pójść dopiero w listopadzie. Co to moze być?

Gość boląca pierść
biore tabletki, wiec jest regularna, było to ok 2 tyg temu.

Gość miałam też stresika
Mnie też pobolewała, w samobadaniu wydawało mi się, ze coś czuję, poszłam do ginki, ta stwierdziła, że nie ma tam nic, ale dała skierowanie na usg, podczas usg na obrazie nie widac nic, pod palcami czuć:-o nawet pani która robiła, dziwiła się i palcem sprawdzała, powiedziała więc, że lepiej jechać do poradni onkologicznej bądź chorób piersi. Pojechałam, onkolog nie wymacał nic groźnego, stwierdził mastopatię, ale dał skierowanie na kolejne usg, które nie wykazało nic. Ale boli nadal. Z tym, że zgrubienie jakby zeszło. Dziwne. W każdym razie badam się co miesiąc, no i po nowym roku znowu kontrolne usg. Trzeba na to dmuchać, nie wiadomo, co się z tego może zrobić, czasem nic, a czasem ...

Gość boląca pierść
kurcze, tylko ja niczego nie czuję. Jak macam sutek to jest normalny, miękki, tyle, ze boli :( Czasem aż się w nocy budzę jak położe się na boku i akurat sutek wchodzi pod ramię. Zaczęło się nagle, nie było tak, ze na początku bolało trochę