Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cooo?

Do Pan gotujacych.

Polecane posty

Gość Cooo?

W lodówce mam ugotowaną kaszę jeglaną - gotowałam ja przedwczoraj. Czy mogę dodać ją do zupy czy lepiej już wywalić? Duzo jej zostało.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość w jakim wieku
jest Twoje dziecko? Jeśli niemowlak nie ryzykowałabym, jeśli starsze i przetrzymujesz w czystej lodówce (widziałam już różne rzeczy) i ładnie pachnie podałabym.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ente
normalnie możesz dodać do zupy :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość może wynies ptakom?
Chyba lepiej wywalić. Ale żeby nie było Ci tak całkiem szkoda,to może wynies ją gdzieś dla ptaków? One chętnie zjedzą. U nas koło bloku jest takie jedno miejsce na ogrodzonym trawniku,gdzie ludzie noszą chleb lub kasze, makarony itp dla ptaków.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie wyrzucaj ja bym zrobiła
jakąs pyszną zapiekankę z tej kaszy zależy co masz w lodówce i co lubisz Jeśli kasza jest sama, bez dodatków, to przez te dwa dni z kawałkiem nic jej się nie stało, nie przesadzajcie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Cooo?
Kasza ma byc dla mnie do zupy i dla meza, ja karmie piersia :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Może odpowiem
zjedz ze smakiem :-) na pewno nic się z nią nie stało, zresztą poddasz ją jeszcze raz obróbce termicznej w zupie :) smacznego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie przesadzaj ja wszystko
dotuję na 2-3 dni i potem odgrzewam czy to zupa czy gulasz czy jakieś inne dania. Jak się dobrze przechowuje w lodówce i potem smakujesz i wąchasz czy są jeszcze zjadliwe to zjadasz. No chyba ze za dużo pieniędzy masz to wtedy można wywalać jedzenie. Mnie szkoda. A nie mam czasu żeby gotować co dzień świeże.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×