Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania29l.

Jak złapać męża na dziecko?

Polecane posty

Gość Ania29l.

Hej dziewczyny. Mam lekką depresję. Niedługo stuknie mi 30-tka, a ja wciąż jestem sama. Wiem, że nie powinnam rozważać pewnych opcji, bo nie wypada, ale po prostu nie umiem się powstrzymać. Wszystkie koleżanki i znajome budują swoje związki, niektóre są po ślubie i nawet mają dzieci, a mnie już krew zalewa jeśli znowu zostanę zaproszona na czyjś ślub. Mam problem z facetami. Otóż nie jestem za ładna i nigdy nie miałam wśród nich powodzenia nie licząc paru żuli, czy meneli, usiłujących zaprosić mnie na konsumpcję taniego wina. Mogę się zakatowywać na siłowni, ale fizjonomii w ten sposób nie zmienię. Chciałabym trafić jakiegoś fajnego faceta. Czytałam w necie o metodzie na dziecko, tylko proszę wyjaśnijcie mi w jaki sposób niezbyt atrakcyjna dziewczyna ma wciągnąć porządnego faceta do łóżka skoro ona mu się nie podoba? Jak to inne dziewczyny robią, że się im udaje? Gdzie tkwi haczyć? Czy może te wszystkie historie są wyssane z palca? Proszę powiedzcie mi jak się do tego zabrać?

Mam nadzieję, że to prowo, bo aż się wierzyć nie chce, że ktoś myśli tak poważnie...

Gość Heidi Klumm
i co nawet jak ci sie uda to myslisz ze bedziesz szczesliwa??? unieszczesliwisz siebie, tego faceta i dziecko.Nic na siłekobieto

Gość wisztapssa
celuj w kpgos zamoznego a nie golodupca

Gość Ania29l.
Chce męża! Nad wspólnym szczęściem zastanowimy się później. W życiu zawsze da się jakoś dogadać. Wybaczcie, ale nie widzę siebie jako starej panny. Brr! Chyba lepiej spróbować czegoś kontrowersyjnego niż rzucić się z mostu. Prawda? Mój facet nie musi być zamożny. Nawet nie musi być specjalnie przystojny, ani wysoki. Ale żeby był dobrym człowiekiem i pomagał przy dziecku jak już mu je urodzę.

to chyba zly pomysl autorko.Niefajny i oszukanczy dla faceta.Za takie cos moze Cie znienawidziec.Moze wolec zaplacic alimenty i nie miec z Toba nic wspolnego poza tym. A czy nie lepiej dac zwykle ogloszenie matrymonialne , ze nie szukasz piekna, muskulow , bogactwa a zwyklego szarego mezczyzne o wielkim sercu? Napewno sa mezczyzni niesmiali, po zlych doswiadczeniach i beda chcieli poznac bratnia dla nich dusze?Zwykla szara , dobra kobiete , dla ktorej rodzina bedzie znaczyla duzoooo. Jakos metoda, o ktorej mowisz wydaje mi sie wysoce niebezpieczna.

a próbuj. zostaniesz samotną matką po 30stce, na którą już nawet pies z kulawą nogą nie spojrzy :)

Gość marna prowokacja idiotki
lecz się kobieto i znajdx sobie jakieś zajęcie a nie wymyslać idiotyczne prowokacje na kafe :P

Gość Ania29l.
Eleene, faceci których opisałaś to istnieją już tylko chyba w bajkach. Zresztą wątpię czy facet po przejściach spojrzy na mnie skoro ma na portalach mnóstwo innych ładniejszych kobiet.

Gość a takie tam
Musisz faceta spić, tylko nie tak, żeby mu całkiem sflaczał ale tak żebyś w jego oczach wyładniała. Pewnie za pierwszym razem ci się nie uda ale jak się wieść rozniesie, że stawiasz za darmo piwo czy gorzołe to będziesz mogła sobie nawet wybrać kandydata, który ci będzie pasował. Jeżeli uda ci się spić tak gościa, że nabierze na ciebie ochoty to daj mu się przelecieć (w kiblu w barze lub zaproś do domu czy aucie). Oczywiście musisz jego dane znać żebyś później mogła go odnaleść lub sąd mógł wysłać wezwanie (jak drań dobrowolnie nie będzie się chciał przyznać do dziecka). Życzę powodzenia w polowaniu ;)

Gość Ania29l.
Myślałam nad tym. Tylko co jeśli trafię na abstynenta?

Gość a takie tam
Co to za facet, który nie pije? Jak ci sie trafi taki to musisz mieć w torebce zapas pigułek gwałtu

Gość Fauxnews
a co ci jest gruba jestes czy moze zbyt chuda abo tradzik masz ? wez umaluj sie uczesz sie ładnie kup fajna kiecke i badz sympatyczna miła i facet jest twój

Gość Ania29l.
A są pigułki gwałtu działające na facetów???

e tam .Nie w bajkach .Sa napewno tacy wokol Ciebie. Przeciez swiat chyba nie zwariowal ? Nie wierze , ze nie ma takowych mezczyzn. Przeciez nie wszyscy chca plastikowych blondi .Na zycie jest potrzebna rozsadna, ulozona z kregoslupem moralnym kobieta . E -nie wierze.Sa . Musza byc tak , jak sa takie kobiety.

Gość Ania29l.
Eleene, faceci trochę się od nas różnią. To wzrokowcy. Znaleźć takiego, który nie patrzy na wygląd to wielka sztuka, a z pewnością nawet jeśli takiego znajdę to pewnie jest już zajęty. Wszak niezbyt urodziwych kobiet wokół nie brakuje. A ja mam już prawie 30lat. Inne niezbyt urodziwe dziewczyny są młodsze. Jak sądzisz którą wybierze? Mnie czy jakąś młodszą?

Gość Dzentelsaker
Ja jestem przystojnym chłopakiem nie miałem jeszcze dziewczyny jak jesteś zainteresowana pisz ;) Tylko jeszcze nie bzykałem to nie wiem czy dałbym rade ci dziecko zrobic :)

Gość Ania29l.
Widziałam twoje wątki i raczej nie spełniam twoich wygórowanych wymagań. Zresztą kogo ty się spodziewasz zastać po drugiej stronie ekranu?

Gość Dzentelsaker
Ja nie patrze na wyglad dziewczyn :)

Gość Fauxnews
Ania piszesz głupoty nawet te mniej urodziwe mają więcej facetów jak te urodziwe mam przykład z mojego podwórka były dwie siostry jedna piękna jak z bajki zgrabna a druga mniej urodziwa niezbyt ładna ale to właśnie ta mniej urodziwa miała wokół siebie wianuszek facetów miała to coś co przyciągało facetów wiec nie pisz ze facet tylko leci na urodę nie każdy widocznie nie masz czegoś co by przykuło uwagę facetów musisz to zmienić sama bo narzekaniem tutaj to nic nie zdziałasz

e tam.Polemizowalabym z tymi wzrokowcami.Duzo jest krotkowidzow :-P Poza tym, czy az tak sa oni urodziwi ? Zaczyna im sie lysinka, brzuszek otluszczony, koslawe nozki .Och- jak popatrzysz na nich maja przeciez tez mankamenty, tak jak my :-D Wystarczy tylko wierzyc w siebie , miec szeroki usmiech na buzi, byc sympatyczna, uczynna i madra kobitka. Dasz rade .Tego Ci zycze . Spadam obiad gotowac . Powodzenia jeszcze raz.

Gość Dzentelsaker
to jak chetna jestes :D?

a nie lepiej zainwestować troche w poprawienie urody? dobry fryjer, kosmetyczka, ewentualnie jakas operacja plastyczna nosa czy cos w tym rodzaju? Z lepszym wygladem powinnas kogos znalezc i nie bedziesz musiala oszukiwac..

Gość Dzentelsaker
aniu to jak chcesz sie poznac czy nie :P>?

Gość Dzentelsaker
poka fotke kochana powiem ci jaka jestes :D

Gość Ania29l.
kozetka, chciałabym mieć kasę na takie cuda :)

Gość Ania29l.
Dzentelsaker, nie dam ci mojej fotki bo nie chcę mieć cię na sumieniu :)

Gość Dzentelsaker
Aniu to jak ?

zawsze mozesz wziąć jakąs pożyczke, ktora ( o ile masz stałą pracę) mogłabyś z łatwością spłacić. Operacje plastyczne zaczynają się od kilku tys. więc to nie jest tak jak z kredytem na mieszkanie na 40 lat ;) Rok czy dwa i bys wszystko spłaciła ;)

Gość Dzentelsaker
Ja jestem przystojny i nigdy dziewczyny nie miałęm ... to nie na tym polega ;/