Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wynagrodzenie

ile na reke z 1559???

Polecane posty

Gość wynagrodzenie

Dostałam ofertę pracy za 1559 brutto ile to będzie na rękę???

Gość wynagrodzenie
jak to niecaly??? to az 559 zl mi mendy beda zcinac?? pracowalam na umowe zlecenie zarabialam 980 zl miesiecznie. Dostalam etat ciesze sie jak glupia, a tu sie okazuje, ze nawet mniej niz na zleceniu zarobie?? porazka nie no powiedz, ze zartujesz:(

Gość nnnniiiiii
o masakra! jak wy zyjecie za takie pieniadze? zakladam ze autorka jest mloda i jeszcze mieszka z rodzicami, ktorzy ja karmia i placa za nia rachunki... no i wyplata idzie na waciki

Gość wynagrodzenie
No niestety nie:( jestem mloda, ale juz mieszkam sama, cale szczescie, ze narzeczony tez cos zarabia i razem jakos dajemy rade, ale i tak jest masakra, bo na to przyslowiowe waciki to nic nie zostaje. Zyjemy na styk niestety. kurcze niemozliwe, ze tylko 1000 zl w takim razie nie podpisze tej umowy bo mnie to w ogole nie urzadza myslalam, ze chociaz 1200 bedzie

Gość nnnniiiiii
masz jakies wyksztalcenie, kursy? a moze masz jakies zainteresowania i zdolnosci i wezmiesz sprawy we wlasne rece?

No właśnie to cala Polska!! Zabrać biednemu a dać bogatemu! Właściciele Hipermarketów nie płacą podatków a na dodatek płacą najniższą krajową.

Gość wynagrodzenie
Wykształcenie średnie, kursów nie robię, bo nie mam na to czasu. Zdaję sobie sprawę, że co miasto to inna stawka u nas taka stawka to raczej norma. Póki co jestem sprzedawcą. Narzeczony na stanowisku kierowniczym zarabia 1600zł. Także jest bardzo źle. Ale są i plusy tego, bo z drugiej strony mieszkanie 2 pokojowe wynajmujemy już za 550 zł, gdzie w innych miastach za 550 to bysmy wynajęli co najwyzej pokoj.

Gość wynagrodzenie
kobieta z potrzebami dziekuje za podniesienie na duchu. 1200 to juz cos, poszukam tych kalkulatorow i dla jasnosci zapytam jeszcze mojego pracodawce.