Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starania a tabletki

Starania o dziecko a tabletki anty

Polecane posty

Gość Starania a tabletki

Czy mozna przerwac lykanie pigulek w trzecim tygodniu jesli zadecydowalismy ze chcemy na sto procent miec dziecko? Czy lepiej juz skonczyc to opakowanie.?

Gość najlepije odczekac 3 mc
po odstawieniu mniej wiecej i dopiero sie starac organizm tez sie musi przygotwac itd nie ma tak ho siup

Gość Starania a tabletki
Ale my wlasnie nie mozemy czekac tych trzech miesiecy dlatego mysle o przerwaniu kuracji zeby tez byc moze przyspieszyc zajscie w ciaze.

Gość kozaaaaaaaaaaaa
Po odstawiemu tabletek przez kilka cykli mozesz miec tzw nadplodnosc - zwiekszone prawdopodobenstwo ciazy mnogiej :) wiec jak marzysz o jednym dziecku poczekaj tak jak kolezanka wyzej poradzila 3-6 m-cy

Gość najlepije odczekac 3 mc
Ale my wlasnie nie mozemy czekac tych trzech miesiecy bo niby czemu:D

Gość a co ty myslisz ze to tak hopp
MOZE SIE UDAC w 1 cyklu moze sie udac za pol roku a moze sie udac za pare lat!!!!!

Gość Wcale nie trzeba czekać
możesz się starać od razu.Ale dokończ to opakowanie.

Gość sa rozne opinie jedni mowia ze
mozna od razu inni ze trzeba bynajmniej te 2 mc odczekac rób jak uwazasz twoja sprawa ja po ostawieniu tabletek czekalam 2 miesiace a zaszlam dopiero 1,5 roku pozniej mialam problemy hormonalne

Gość kokoszka123
cześć, ja odstawiłam antykoncepcję hormonalną, a po 2 tygodniach zaszłam w ciążę. słuchaj, to będzie Twoje dziecko. jeśli możesz, to poczekaj przynajmniej cykl, eby oczyścić organizm. nie kieruj się żadnym innymi względami. kreujesz nowe zycie.

co ginekolog to inna nauka... to podobno zalezy od hormonow, niektorzy podobno jak chca zajsc w ciaze to musza odrazy po odstawieniu sie starac inni powinni robic pol roku przerwy - najlepiej indywidualnie z lekarzem to ustalic i monitorowac sprawe

Gość Starania a tabletki
Nie jest to nasze widzimisie ze nie mozemy czekac, uwierzcie:( dla bezpieczenstwa dziecka bym odczekala nawet rok, ale jak chce miec dziecko z moim partnerem to musimy dzialac jak najszybciej:(

Gość Niech zrobi jak Nergal
Zamrozi nasienie i wtedy dziecko macie kiedy CHCECIE a nie kiedy MUSICIE.

Gość Starania a tabletki
Tylko ze to kosztuje kupe kasy ktora jest nam teraz na co innego potrzebna....

Gość a co mazz
chory albo ty? to ze zaczniecie sie juz starac wcale ci nie gwarantuje ciazy w misiac czy dwa moze to potrwac o wiele dluzej

Gość Niech zrobi jak Nergal
500zł a później 300zł rocznie to dużo??? Zrezygnuj z internetu i już masz :o. Uwierz, dziecko kosztuje dużo więcej :o. Żeby nie było, że jestem gołosłowna http://www.macierzynstwo.com.pl/pl/Podstawowy

Gość Starania a tabletki
Wiem to ale jakby nie patrzec przyspieszy efekt tzn moze i nie zajde od razu, ale moze akurat zajde, a jak zaczne czekac to juz bede ten miesiac czy wiecej do tylu.

Gość a co mazz
alebpleciesz glupoty autorko nidy nie wiadomo ile ci to zajmieva ty myslisz ze miesiac i dwa i bedziesz e ciazy rownie dobrze mozecie cmiec problemy.z plodnoscia .....

Gość to 3 tyg temu nie
wiedziałas ze cchesz dziecko juz?

Gość Ciagle tylko ten Pseudonim...
Pytanie ile lat bralas tabletki. Organizm musi od nowa zaczac "produkcje". Przerwanie branai tabletek w 3 tygodniu nic nie zmienia i tak juz w tym cylku owulacji nie bedzie. Hormony to nie zabawa. Ten tydzien Cie nie zbawi, a potem... Zycze powodzenia. Jednym sie uda od razu inni czekaja latami. Ja odstawilam 1,5 roku przed planowana ciaza. Zobaczymy co z tego wyjdzie - sama jestem na etapie starania sie.

Ja kiedys tak jak ty chcialam szybko zajsc w ciaze i odstawailam ale plastry. w ciaze zaszlam w pierwszym cyklu ale po 2 tygodniach od kad wiedzialam o ciazy niestety poronilam i lekarz powiedzial ze to mozliwe ze przyczyna bylo to ze nie odczekalam tych 3 miesiecy.

Gość hkuhkugoflud,hn
Ukochany do więzienia idzie ,że ci tak zależy na dziecku już??? Czasami mam wrażenie, że ludzie traktują dzieci jak posiadanie kolejnego gadżetu..."ja chce już teraz" bo mam taką ochotę..

z zajsciem w ciaze wcale nie jest tak prosto. teraz mimo ze nie bralam ani tabletek ani plastrow a staram sie juz 4 cykl o drugie dziecko i nie wiadomo kiedy sie uda.

z zajsciem w ciaze wcale nie jest tak prosto. teraz mimo ze nie bralam ani tabletek ani plastrow a staram sie juz 4 cykl o drugie dziecko i nie wiadomo kiedy sie uda.

Gość zeeeeeeeeeeeeee
abcd123 4 cykle to duzo :O kobieto ludzie sie latami staraja po 2,3,4 ,5 lat o dziecko co to sa 4 cykle to ze zaszlas w 1 ciaze z 1 dzieckiem hop nie znaczy ze za 2 razem tak samo bedzie ja czrkam juz 5 lat na 1 dzicko badania leczenie itd to dopiero jest czekanie

ale ja nie twierdze ze 4 to jest duzo. pisze tylko autorce ze w pierszym cyklu zajsc w ciaze nie jest latwo tak jak ona pisze ze sie spieszy. ja sie ciesze ze z corka zaszlam w ciaze po 3 cyklach starań (to była moja 2 ciaża). Zeeeeeeeeeeeeee - nie pomyslalam o sobie ze staram sie juz dlugo bo wiem ze na prawde ludzie maja wielkie problemy. mam nadzieje ze w najblizszym czasie tez zostaniesz mama :)

ale ja nie twierdze ze 4 to jest duzo. pisze tylko autorce ze w pierszym cyklu zajsc w ciaze nie jest latwo tak jak ona pisze ze sie spieszy. ja sie ciesze ze z corka zaszlam w ciaze po 3 cyklach starań (to była moja 2 ciaża). Zeeeeeeeeeeeeee - nie pomyslalam o sobie ze staram sie juz dlugo bo wiem ze na prawde ludzie maja wielkie problemy. mam nadzieje ze w najblizszym czasie tez zostaniesz mama :)