Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o fejsa

czy jeśli miałam kogoś w znajomych a teraz nie mam

Polecane posty

Gość pytanie o fejsa

to znaczy,ze ta osoba mnie wywaliła z niego?usunęła?nie pokłóciłAM sie z koleżanką ani nic ale widzę,że nie ma mnie już w jej znajomych,nie czaje.

Gość pytanie o fejsa
Poplakalam sie z tego powodu :( Doradzcie mi prosze co mam teraz zrobic. Jak mam dalej zyc?

Gość pytanie o fejsa
no nie,wy serio jesteście walnięci,przecież tylko pytam!!!!nie możecie odpowiedzieć?albo druga sprawa-wchodzę na pewną dziewczynę i u niej pisze,ze mnie zaprosiła a ja nie mam od niej zaproszenia,o co chodzi???

Gość pytanie o fejsa
To juz postanowione. Usuwam moje konto na fejsie i wyjezdzam do Uzbekistanu! 🖐️

Na facebooku czasami są takie 'odchyły'. Też ile razy nie dostałam zaproszenia, a później przypadkiem u kogoś na profilu widziałam, że 'wysłano zaproszenie do grona znajomych'. No cóż...po prostu fejs :)

Gość wiemwienjcejj
wejdz jej na leb

co to za debilna moda na robienie na zdjeciu ryja w trąbe i trzymanie się za włosy. wypadają wam czy co?:O

Gość wiocha.pl sie bawi
Kciukiem czy kazda nieatrakcyjna kobieta taka jak ty krytykuje te ladniejsze od siebie? :)

Gość pytanie o fejsa
nie zmieniajcie tematu tylko odpowiedzcie

Gość frgerger
kciukiem a gdzie ty widzisz u niej usta w trąbę?

Gość pytanie o fejsa
ej,no weźcie

Gość pytanie o fejsa
Chcialam se popatrzec na fotki kolezanki na fejsie, jednoczesnie sie bredzlujac a tu taka lipa :(

Gość pytanie o fejsa
dzięki Miedziana,a podszyw żałosny ktoś udaje

Gość pytanie o fejsa
gadam sama ze soba :o czy powinnam napisac to w moim nowym satusie na fejsie?

Gość Lubie krewetki
Miedziana, ja pierdziele, wygladasz na idiotke i piszesz idiotyczne posty. Jaka usterka? Ludzie usuwaja sie czasem ze znajomych, to naormalne. Nawet nie trzeba sie poklocic z nikim. Ile osob ja usunelam, bo np. nie mielismy kontaktu ze soba przez dluzszy czas albo ta osoba pisala statusy co 3 minuty. Mnie tez wiele osob usunelo bez przyczyny. I co mam zakladac o tym temat na kafeterii? Puknijcie w te puste lby obydwie. Usterka na fejsie... hahahah no kurde :o

Gość HannibaI111
a ja mam na fb tylko 20 osób ale jest to sama elita POLITOLOGICZNA :classic_cool:

Gość ashjkah
a ty kciukiem po co czapke trzymasz. Czemu brzydkie zazdroszczoł ładnym?

Sama jesteś idiotką skoro oceniasz kogoś po wyglądzie :) Ktoś założył temat, to odpowiadam. Nie zakładam że to wina fejsa, tylko jedna z ewentualności. Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to nie wypowiadaj się wcale a i moich postów też nikt Ci nie każe czytać. Jak Ci się temat nie podoba, to nie wchodź i nie odpowiadaj. Proste. No dla Ciebie może zbyt skomplikowane :)

jezu ma mine na focie, jak 95% dziewcząt na fejsie. i trzyma sobie perukę. debilizm:O (swoją drogą nie wiem gdzie Ty widzisz, bym trzymała czapkę, zresztą co to ma do rzeczy i z oewbnością miał to tylko idiotyczny odzew na mojego posta bez wikeszego celu) acha, to, zre ktoś twierdzi, że jestem brzydsza, nie znaczy, ze z automatu tak jest i ludzie nauczcie sie miec racjonalne podejście , też do rozmowy. bo brak normalnego zdania, a dziki pojazd nt. czyjeś urody... to takie raczej dziecinne i glupie, nierprawdaż?

Gość opiopi
czasem samo wyrzuca ludzi z twojego fb mojego kolege kiedys wyrzucilo,ktore notabene sam mnie dodal, niespecjalnie mi zalezalo zeby miec go w znajomych, ale z ciekawosci zapytalam sie czy mnie "wylaczyl" wg niego wyrzucilo mnie automatycznie. kiedys zniknela mi koleznaka na 3 tyg., ale pozniej znowu dodala do znajomych

Gość opiopi
dodam ze slyszalam podobne historie wydaje mi sie, ze czasem po prostu wyrzuca

Gość opiopi
zreszta najlepiej sie jej zapytac