Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hahah no i macie swój zamach:D

Polecane posty

Katastrofa smoleńska Stanowisko prokuratury ws. doniesień o trotylu w Tu-154M - Chciałbym uspokoić opinię publiczną. Powołani biegli pracujący z prokuraturą pod Smoleńskiem nie stwierdzili na wraku trotylu ani żadnego innego materiału wybuchowego - powiedział płk Ireneusz Szeląg, który przedstawia stanowisko ws. dzisiejszych doniesień "Rzeczpospolitej". http://wiadomosci.onet.pl/katastrofa-smolenska,5291845,temat.html

Gość bcldablbbbf
A ty jesteś upośledzona umysłowo. Wierzysz mi?

Gość a komu jak nie
szefpwi prokuratury?

Gość ewwrewrewrewe
nie ufam nikomu kto ma na nazwisko Szeląg :classic_cool:

Gość tak dziecko
pamiętaj że prokuratura, rząd a zwłaszcza media zawsze mówią prawdę hahaha żałosne jest to państwo i ludzie którzy tu mieszkają głupszych chyba w Europie nie ma

oczywiscie ze wierze, a głupi Jarus juz chciał rzad odwoływac :D znowu mu nie wyszło hahaha

każdy ma swoje zdanie i zaraz zostanę tu zbesztana ale widziałam zdjęcia ze smoleńska i nie sądzę żeby była podłożona bomba czy coś w tym stylu, przecież ciała byłyby porozszarpywane na kawałki a tam były ciała, którym nie które części ciała były oderwane. Przez bombę była by raczej miazga. No ale oczywiście nie jestem ekspertem i to jest tylko moje skromne zdanie :)