Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franekKimonoo

Pierwsza rocznica związku, ratunku!!

Polecane posty

Gość franekKimonoo

Witam, za trzy tygodnie mamy pierwszą rocznicę ze swoją dziewczyną. I zastanawiam się jak to uczcić. Jestem prostym facetem i nie grzeszę zbytnio romantyzmem hehe. Dlatego proszę Was kobiety o jakąś radę. Co mógłbym dla niej przygotować, żeby była zadowolona? Na pewno chcę kupić jakiś prezent, ale też chciałbym coś do tego..tylko co? Kolacja przy świecach wydaje mi się takim banalnym pomysłem, do tego chyba bym się źle nawet czuł, bo jak już pisałem romantykiem nie jestem.

Niestety chyba ta oklepana kolacja jest najlepszym wyjściem- jak nie chcesz sam gotować- kolacja w dobrej restauracji, potem może kino i wieczór w domu- już we dwoje :) Generalnie coś, czego nie robicie na co dzień :)

Gość kup jej pierscionek
Najpierw zapros ja do kina a potem jak bedziecie wracac do domu jak gdyby nigdy nic wrecz jej pudeleczko z pierscionkiem:)

Gość nataliiiiiii
nie rób nic na siłę w czym się sam będziesz źle czuł bo to bez sensu.jeśli kolacja ze świecami jest wg ciebie zbędna to jej po prostu nie rób. Partnerka też na pewno na tyle cię już zna, że będzie widziała, że czujesz się tym skrępowany i że to nie w twoim stylu, więc po co?ja bym już była za jakimś fajnym prezentem prędzej i np żebyście zrobili to co razem lubicie.chodzicie do kina?do teatru?na spacery? jeśli tak to zaproś ją gdzieś.jak lubicie kino, to wybierz fajny film, kup bilety i zrób jej niespodziankę.

Gość franekKimonoo
Właściwie racja. Tylko w takim razie co jej kupić? Bo średnio mam pomysł na prezent. Myślałem o biżuterii na początku, bo siostra tak mi doradziła, ale ona właściwie rzadko nosi jakieś kolczyki czy te inne babskie bajery.

Gość kefi222
A skoro to pierwsza rocznica to weź zobacz sobie coś takiego http://www.crystalcity.pl/products/product/by-id/id/145 Wydaje mi się, że kobiety lubią takie rzeczy.przynajmniej ja bym się wzruszyła jakbym coś takiego dostała z jakimś fajnym wyznaniem.możesz sam sobie tam ustalić co chcesz żeby było napisane.tak ci podałam dla przykładu, ale też możesz zrobić coś takiego samego ale z waszym zdjęciem na przykład.albo tylko ze swoim i z jakimś podpisem.

Gość franekKimonoo
Dzięki, przejrzę to sobie. Myślicie, że może jej się to spodobać? Jak ją znam to pewnie się wzruszy jak coś takiego zobaczy hehe.

Gość barbarzyncaaaa
jak dla mnie spoko. laski lubią takie rzeczy, a skoro to rocznica to tym bardziej pasuje.

Gość pufpufON
Na rocznice to ja też bym kupował bieliźniane tematy bardziej :> Moja dostała ode mnie taki komplecik http://marable.pl/#!/BIELIZNA/BIELIZNA-EROTYCZNA/Seksowne-Komplety/Komplet-Model-Deep.html i sam nie wiem kto był bardziej zadowolony, czy ja czy ona :P

Gość brajan
Pozwól jej tym razem klęknąć do miecza na podusi. Niech ma miękko tego szczególnego dnia :)