Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifi ri fi 09091122

nie podoba mi sie moj piercionek zareczynowy

Polecane posty

Gość fifi ri fi 09091122

witam wszystkich, chcialam sie poradzic co myslicie o tym pierscionku http://www.ak-bizuteria.pl/pierscionek-zareczynowy-pz-66,id1007.html zeby nie bylo znalazlam go przez przypadek po pol roku od zareczyn . na poczatku strasznie mi sie nie podobal normalnie nie moglam na niego patrzec ,teraz sie przyzwyczailam ,ale i tak jak gdzies zerkam na inne pierscionki to tylo cicho wzdycham ...

bardzo mi sie podoba elegancki nieprzesadzony jakbym taki dostala bardzo bym sie cieszyla

Gość kokotnik
jak ci się podoba to sobie kup

Gość fifi ri fi 09091122
naprawde ... kiedys w zlosci powiedzialam mu ze mi sie nie podoba ,ehhh beznadziejnie wtedy bylo ,nie tak powinno byc po zareczynach...teraz juz jest ok ,sprawy sie normuja

Ale jestrs glupia w dupie ci sie przewraca i to dlatego. Pomysl jak twoj narzeczony by sie poczul jakby zobaczyl twoj post!!?

Gość przyszla_mloda
czasami w zlosci mowimy sobie rozne rzeczy a pozniej zalujemy. nie dziwie sie, ze bylo beznadziejnie pewnie nie byl to pierwszy lepszy pierscionek jaki zobaczyl

Gość fifi ri fi 09091122
nie zobaczy bo zaraz go usune ,chcialam tylko dowiedziec sie co o tym myslicie i zeby troche mnie ktos postawil na ziemie,pki co jestem teraz dobrze zresocjalizowana:) dzieki!

Gość porannarosaaa
mi się też nie podobał mój pierścionek zaręczynowy który dostałam od mojego ex... Był okropny, strasznie babciny a w dodatku moja koleżanka miała identyczny, tylko że ona go dostała od 50 - letniej ciotki bo jej sie znudził... :/ Porażka... Na szczęście nie jestem juz z tym prymitywem, co nawet ładnego pierścionka nie umiał wybrać, a po rozstaniu poszedł do żyda (pierścionek) ;p

Gość porannarosaaa
a autorko, szczerze mi sie osobiście pokazany pierścionek nie podoba, ale każdy ma inny gust, dla mnie on jest zbyt prosty a nie lubie takiej bizuterii, mi sie bardzo podobają pierscionki z kolorowymi oczkami ;p

Gość fifi ri fi 09091122
oo:) nie spodziewałamsie pozytywnej wypowiedzi,ale własnie o to chodzi wszystko jest kwestia gustu. moze moglam go naprowadzic troche ,powzruszac sie troche ogladajac inne pierscionki ,moze zapamietalby jakies wskazowki, no nic po frytkach ;)

Gość przyszla_mloda
ale wtedy nie bylaby to juz niespodzianka :) ja niespodziewalam sie ze dostane swoj..nigdy wczesniej nie ogladalismy pierscionkow nawet do glowy by mi nie przyszlo ze tak szybko mi sie oswiadczy. moj mi sie bardzo podoba ale taki jak masz tez moglabym miec

Gość jest ładny spoko koko
ładny, klasyczny pierścionek z brylantem. wolałabyś taki z cyrkonią albo z jakimś różowym czy zielonym oczkiem? nie wiem czy przypadkiem to nie jest REKLAMA

Gość Aaliyah Haughtonn
mi sie podoba :)

Gość bo najlepiej sobie samej
wybrac, mniej romantycznie, ale przynajmniej bedzie ci sie podobac

Gość fifi ri fi 09091122
mialam w glowie inny a dostalam inny ,po prostu nie tego sie spodziewalam,ale jak mowilam jest ok ,musialam dorosnac do niego ;)

Gość mam dobrą radę
zwróć pierścionek, nie jesteś godna nosić go

Nie ważne jaki jest pierścionek choć osobiście mi się on podoba ale do rzeczy przejdę ciesz się, że w ogóle coś dostałaś. Przestań kiwać noskiem i zachowywać się jak rozkapryszona Księżniczka, której wszystko się należy. Ważny jest gest, doceń kobieto 🖐️

pierscionek ladny, nawet bardzo. liczy sie gest.moj K. wiedzial jaki pierscionek mi sie podobal bo mu kiedys mowilam ze chcialabym dostac kiedys taki na zareczyny. oczywiscie w zartach. na zareczyny dal mi pierscionek zupelnie inny niz ten ktory mu pokazywalam i to jest najpiekniejszy pierscionek na swiecie!:)

Gość worek kartofli
aleś ty pierdolnięta,pierścionek ma się podobać twojemu narzeczonemu a nie tobie

Gość TakaONA89
Nie układa się Wam po zaręczynach z powodu pierścionka ?? Masakra jakaś !! idz i sobie kup inny , co za problem. Po ślubie w ogóle nie musisz go nosić. Zamiast cieszyć się że ten facet chce z Tobą spędzić resztę życia i że Cie kocha to Ty mu fochy strzelasz , że pierścionek nie taki ! Ja na jego miejscu bym Ci powiedziała że jak się nie podoba to w ogóle może zerwijmy zaręczyny.